Kasiu ta pelargonia to z zakupów u Adriana. Jeszcze nie jest w pełnym rozkwicie ale kolorek ma taki cukierkowy. Pozostałe 4 sztuki też już mają pączki chociaż małe
Dodatkowo skusiłam się na granulki Substrala które wymieszałam z ziemią i wtedy sadziłam kwiaty. Także długie papu dostały i tylko czekać na kwiaty.
Kasiu pomorska no wiesz jak to jest z tym moim kumplem A. Skończę pielić i a pjać od nowa bo zapomniałam, że juz tam byłam
Oj tam od razu wymuskany. Wieczorkiem, specjalnie dla Ciebie wstawię zdjęcie, że są także inne miejsca o których kumpel A. zapomina mi wspomnieć iż one też są do ogarnięcia
Milenko gdybym wiedziała, że u Ciebie taka masakra to wkleiłabym zdjęcia w późniejszym terminie. Szczerze współczuję gradobicia

ale nasze roślinki są silne więc miejmy nadzieję, że coś na tej pergolce się będzie wspinać bo przecież jest to "elegancja, francja"
Tereniu przykro mi ale ten biały orlik, podarunek od psiapsiółki, u mnie ma pierwsze kwitnienie.
Ale będę miała Ciebie w pamięci
Małgosiu ona u mnie jest drugi sezon. Pewnie miejsce jej przypasowało i tak się rozrosła. Gdy ją kupowałam to pierwsze w oczy mi się rzuciły wielokolorowe kwiatki. No i niesamowite są te liście jakby biała farba skapnęła z pędzla
Iga jak zwykle niezawodna
Aguś 
a pewnie, że pokażę
Wiele osób się żali, że w przesyłkach wszystko takie małe i porównuje do zeszłego roku. A przecież te dwie wiosny jakby z innej bajki były
Dodatkowo moje pelasie przed docelowym wsadzeniem poszły w trochę większe doniczki
A i jeszcze jedno - w tym roku testuję u siebie skrzynki z podwójnym dnem. Także 2 pelasie w nich wylądowały. Ziemia wilgotna, ja podczas wyjazdu spokojna, że mają co pić a i one pewnie też