Wandziu witaj , cos czuje ze ze zdrówkiem lepiej

No widzisz Ty ogród zamknełas a ja sie grzebie....ale wiesz zalezy mi aby te rózane nabytki posadzić juz na swoje miejsca docelowe i ich nie ruszac wiosną....jak na zyczenie zima zwleka ,więc licze ,ze zdąze posadzic jeszcze Serbki...bo ciagle na nie czekamy

jak widzisz została sama przyjemna rózana robota , reszte odkładam na wiosne a rabat to w ogóle nie sprzatamaby im cieplej było...tylko mój pseudo trawnik ogarniam z liści,które trafiana kopczyki rózane
Hej
Efciu ....co tam porabiasz, działasz jeszcze co na działeczce ...czy juz sezonik zamkniety ...a skad Ty piszesz , w pracuni jestes

Wiesz ,ze ja dopiero dzisiaj jak usuwałam smsy...zobaczyłam smska od Ciebie

Wybacz, ale pisałam Ci jednoczesnie pw , to o kalendarzu,więc tematu nie przeoczyłam

czy ja musze byc taka zakrecona
Gosia te szkółki przysyłaja na prawde pierszorzedne sadzony

jestem przezadowolona, katalog wertuję...dużo cudnych róz Maillanda , Tantaua,Austina ale miejsca u mnie mało...musze doberze przemyslec sprawę.....na róze Guillota bankowo zostawiam kilka miejsc sa nieziemskie
Marzenko katalog z Rosen Park , jak chcesz to mozesz w razie co dołączyc do wspólnych zamówień

No Francuzeczki d mnie tez przyjechały ....takie cukiereczki
Loki niesamowita jest Twoja wiedza o tych owadziskach....ja uwielbiam przyrodę ,Pokazałbys te Twoje mrówy czy co tam masz jeszcze
Majeczka ...mam ziemię za pazurkami .,i od razu mi lepiej na duchu

No co Ty nie urobiłam się , to tylko 6 rózyczek było ,luzik.Teraz ostatnie 13 i zamykam sezon, tylkooniech w końcu przyjadą noooooo