Ogródek Robaczka cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 2

Post »

Te wieżowce to naprawdę giganty, w realu to raczej ich nie zobaczę, natomiast na filmach jakoś takie wielkie się nie wydają. Jak zobaczyłam tę kolejkę przejeżdżająca między nimi to zadziałała moja wyobraźnia i zobaczyłam coś takiego u nas, to znaczy przemieszczające się przedmioty w mieszkaniach i ryk jadącej kolejki :;230, ciekawa jestem jak tam to zostało rozwiązane. Zdjęcia super, fajne ujęcia i opisy, ma się wrażenie, jakby tam się było rzeczywiście, co do ogrodu hotelowego to zdecydowanie wolę jednak florę. Tak, tak teraz czekamy na zdjęcia z ogrodu robaczkowego.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kasiu przepiękne widoki, wspaniały miałaś wypoczynek w cudownym otoczeniu ;:196
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziękuję za możliwość obejrzenia pięknych widoków ;:196 . Niesamowite miejsce ...nowoczesność przeplata się z widokami , np. te z parku ...roślinność chwyta za serducho , a i fauna niesamowita ...a żaby takie , jak u nas ... ;:oj .
Wracaj zdrowa ...cała , bo na pewno szczęśliwa ...Ogarnij się po przylocie i ...wpadnij , bo czekamy ...Ale odpocząć musisz , to normalne ;:196 .
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Dzięki za kolejne zdjęcia, popijam kawkę i czuję się jakbym była w Miami :wink: Nie patrzę przez okno, bo pogoda od razu sprowadza mnie na ziemie... :( Niesamowita ta koleja :shock: i bardzo czyste miasto :shock: No a flora i fauna to egzotyka dla nas :wink:
Kasiu, nie wiem, czy dołączę do Was w sobotę... Mam pracę ;:145 A szkoda mi bardzo, bo mam dla ciebie floksy szydlaste... mam też kilka małych sadzonek mięty i tak myślałam, że wam prezenciki z nadwyżek moich porobię... Przepraszam, ale u mnie to tak jest, nie mogę nic na wyrost zaplanować. Będę sie starała być, ale nie gwarantuję... A jak nie przyjadę, to może znajdzie się inna okazja.
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2008, o 15:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Niesamowita przygoda ;:215
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jejku Miami jest piękne....tylko czemu do licha od razu mi się kojarzy Horiato Caine i CSI :roll: :;230 aż miałam nadzieję, że zaraz na którymś zdjęciu go zobacze jak zdejmuje te swoje czarne okularki i rzuca to spojrzenie......rany ze mną już jest źle :;230
pogoda cuuudna.....słoneczko bo dziś to od rana nic tylko burza i burza i deszcz....... ;:173
zaś ta flora i fauna.....rajciu no i te kwiaty i kolorki! ;:oj
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Cześć, Robaczku Latający :wit
Piękne, bogate, wypasione, imponujące, ale jednak... jednak wolę nasze ;:173
I tylko ten bazyliszek będzie mi się śnił po nocach ;:oj

Dobrze, że już jesteś, pozdrawiam - Jagoda
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Witajcie :wit
Jesteeeeeem! Wszędzie dobrze, ale najlepiej w domu ;:173
Ogród w ciągu dwóch tygodni zmienił się nie do poznania! Wszystkie roślinki przyspieszyły na maxa, niemal wszystkie róże kwitną ;:138 Poza tym trawa ma blisko pół metra :;230 i niektóre chwasty też ;:202
Nie mogę się napatrzeć, zaczęłam robić foty, ale leje deszcz odkąd przyjechaliśmy więc ogród trochę zapłakany..
Aaa...i jeszcze poza zmianą czasu i zmęczeniem po podróży, przeżywamy mały szok termiczny, bo jest 15 stopni ;:219
Dobra, nie marudzę, bo i tak fajnie być już w domu ;:131

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i róże ;:oj

ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Rabatki przy ścieżce - jejciu, ale gąszcz ;:oj

Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Inne roślinki też dały czadu, ale róże.. ;:167

Monia, cieszę się, że Ci się podobała relacja ;:196
Krysiu, u nas ponoć też nie było tak źle, ale ja mam dodatkowo strefę kibica pod pracą, więc wolałam zniknąć ;:130
Annes, dziękuję, miło mi, że sprawiłam Ci przyjemność wirtualną wycieczką ;:196 Fotki ogrodowe jeszcze będą, zaraz coś cyknę ;-))
April, gdybym przyglądała się baczniej, pewnie można dostrzec jeszcze więcej, a to był tylko jeden dzień zabawy w fotografa. Iguany to ciekawe stworzenia, niestety bardzo płochliwe. Te spotkane w hotelowym ogrodzie były dosyć małe, ale np. w Meksyku widzieliśmy stwory kilka razy większe!
Ilonko, kolejka jeździ na gumowych kołach, nie na szynach, więc jest bardzo cicha. Poza komunikatami o kolejnych stacjach nie słychać praktycznie nic. Najlepsze jest to, że jest za darmo, a na pokładzie mogłam zaglądać na Forum bo jest internet wi-fi ;-))
Agness, widoki na żywo jeszcze ciekawsze, wycieczka bardzo udana! szkoda tylko, że to nie jest trochę bliżej...
Jagódko, cieszę się, że Ci się podobało ;:196 Trochę jesteśmy zmęczeni, bo podróż długa, a zmiana czasu w tą stronę niekorzystna, ale nie jest źle :uszy
Bozuniu, ja również byłam zaskoczona jak czysto jest w Miami, w porównaniu do np. Nowego Jorku. Dużo zieleni, zatoczki, mosty, plaże..bardzo malowniczo. Mam nadzieję, że jednak dasz rade w sobotę, ale jeśli się nie uda, to umówimy się znowu ;:196
Aszka, przygoda fajna, ale fajnie być już w domu ;:173
Marta, haha, ja też wypatrywałam Horatio :;230 Jak widziałam żółtego Hammera to od razu patrzyłam kto siedzi za kółkiem :;230 Teraz gdy włączę CSI Miami, miasto będzie wyglądało bardziej znajomo ;-))
Jagódka, ja też wolę nasze, choć tamten klimat bardzo mi odpowiada ;:3

Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Witaj Kasiu w deszczowej i zimnej Wielkopolsce ;:7 Ale busz! Ale kwiecia! Aż mi się buzia uśmiechnęła :wink: Ogród odpoczął i jak widać wyszło mu to na dobre ;:333 Pewnie cieszysz się jak dziecko każdym kwiatkiem :wink:
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Hej, Robaczku :wit
Ty sobie latasz po świecie, jak mówiła moja wujenka, jak diabeł po sośnie, a ogródek... do fryzjera ;:173. Pamiętasz, kiedy zakwitła Twoja Heidi Klum :?: . Moja wczoraj ;:oj . Taka różnica. Twoje róże szaleją, a moje się czają ;:218 .

Słońca i ciepła życzę - Jagoda
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Widzę, że deszczyk podlał kwiaty :D
Przydałoby się i u nas troszkę wody z nieba, choć jedna noc deszczu ;:173
Awatar użytkownika
Rozanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2009, o 13:19

Post »

Kasiu, chwilę Cię nie było. Urlop to urlop. Ale że w Miami? :shock: :shock: :shock: Przegapiłam tą informację i jestem w szoku. ;:oj
I Ty wróciłaś do tego mokrego, zimnego kraju? Ja bym się gdzieś zgubiła między krokodylami, żeby nie wracać. :;230
Fantastyczne fotki. U nas tak będzie jak oni będą mieć teleporter. ;:223
Roślinność bardzo egzotyczna, no i ocean. Błękitny i ciepły!
Jeżeli chodzi o Twój ogródek, powiem tylko- pięknie zarastasz. :D
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Bozuniu, całe popołudnie biegałam od kwiatka do kwiatka z banankiem na twarzy :D Kilka róż mnie mile zaskoczyło - First Lady to chyba najprzyjemniejsza niespodzianka - kwitnie obłędnie i nie zgubiła ani jednego kwiatu podczas mojej niebecności ;:oj Sadzona była jesienią ubiegłego roku, a jest już spory krzaczek :tan Uwielbiam kształt jej kwiatu - owalny, pełny a jednocześnie taki subtelny..i ten kolor ;:167 Skromna sama z pochyloną główką.. ;:195 Prawda, że piękna?

Jagódko, u mnie Heidi Klum była w tym roku pierwsza, kwitła już miesiąc temu ;:173 Cały czas jednak zachwyca, kwita trzyma dosyć długo, a jej amarantowo-śliwkowy kolorek - bajeczny ;:131
Igor, witaj :wit Lubię podróżować, ale zawsze z przyjemnością wracam do domu. Co jednak zostaje pamięci, to nasze..bezcenne :uszy Gdyby nie moje parcie na podróże w świat, pewnie nie poznałabym nigdy Mojego M - więc dla mnie to wartość sama w sobie ;:131
Monia, u nas leje cały dzień, jutro ma być podobnie. Nie za wiele zdziałam w ogrodzie w kaloszach i z parasolem ;:222 Zmiana temperatur o ponad 20 stopni w dół uderzająca ;:202 Deszczyk dojdzie i do Ciebie, burze idą z zachodu. A ja mam nadzieję, że weekend będzie ładny ;:3
Ewuniu ;:196 Urlopik bardzo udany, fajne miasto. Krokodyli akurat tam nie spotkałam, ale nie rozglądałam się aż tak bardzo po krzakach.. ;:224 Tymczasem, zanim dopracują metody teleportacji, nic nie tracisz - wirtualna wycieczka jest w wątku :uszy A ogród zarasta i to baaaaardzo ;:oj

Pogoda skutecznie utrudniała mi wyjście w plener, ale cykałam foty w każdej przerwie deszczu ;:215

Martha & Artemis

Obrazek Obrazek

Morgengruss & New Dawn

Obrazek Obrazek Obrazek

First Lady & Elmshorn

Obrazek Obrazek

Aspirine Rose

Obrazek Obrazek

The Fairy & White Cover

Obrazek Obrazek

Amadeusz

Heidi Klum & Charles Austin

Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Donicowo - Pastella & Sour Emmanuelle/Dieter Muller
S.E. ma piękny, podwójny kwiat w bladym fiołkowym kolorze i zapach...nie do opisania ;:170

Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kasiu Twój ogród powitał Cię masą kwiecia. Przepiękne kwitnienia, bajeczne róze i cała masa innych śliczności. Twój ogród obfituje w naprawdę piękne widoki.....
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Witaj Kasiu z powrotem w kraju! ;:138 Dziękuję za fotorelacje i te egzotyczne i te ogródkowe. Cieszę się, że już w sobotę przynajmniej jedno z tych miejsc zobaczę na własne oczy ;:oj .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”