Andrzejku ten bożykwiat to taka niesamowita kruszynka....mam go 2 lata i zawsze dziwię się jego rozmiarami. Zawsze jak go widziałam na fotkach to myślałam, ze jest znacznie większy

Faktycznie długo utrzymuje kwiatuszki, u mnie też jeszcze sporo pąków ....
Aniu żurawki faktycznie są bezkonkurencyjne, pięknie sprawdzają się w każdym miejscu, niezależnie od warunków i w każdym zestawie roślinnym ....inne kwiatuszki przekwitają, a one wciąż tak samo piękne ....
A ogródek cóż.....w rzeczywistości nie wygląda tak pięknie jak na fotkach, aparat eksponuje piękno, a i są miejsca , których nie chce się pokazywać
Małgosiu dziękuję
Elu tulipanków jeszcze troszkę mam, ale to takie pojedyncze niedobitki, już niedługo i one przekwitną....
Co do spotkania ....naprawdę bardzo bym chciała, i nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo mi żal, że nie udaje mi sie na nich bywać, ale to kawał drogi ode mnie....sama podróż w dwie strony to około 4 godzin....na integrację nic już by nie zostało
Aguś te stokroteczki to moje córa ,,wyjęczała,, jak byłyśmy u ogrodnika

Strasznie jej się spodobały, są takie ogromniaste. Kupiłyśmy 2 kępy, a ona w prezencie od Pana dostała jeszcze jedną
Aga-Patka faktycznie dzięki Forum i wirtualnym spacerkom po ogródkach nie możemy narzekać na brak pomysłów....czasami jest ich aż za dużo
Żurawki faktycznie rozrastają sie wspaniale, ja już zaczynam swoje rozmnażać...uwielbiam takie zabawy
Geniu na 5 fotce to kwitnienie skalniaczka. Zaraz pokażę Ci którego, bo nie znam nazwy. On tak ślicznie wygląda w zbliżeniu, bo w ogródku nie prezentuje się ciekawie, drobniusieńkie kwiatuszki na długim badylku....Na fotce nie ujęłam kwiatków, ale widać 2 badylki, które wychodzą z rozetek...
Nawet nie wiedziałam, ze jest tyle odmian Bożykwiatu

myślałam, ze tylko biały i różowy . Mam nadzieję, ze pięknie zakwitną Ci w przyszłym roku
Moniś, czemu nie masz bzu....nie chce u ciebie rosnąć? Czy z innego powodu ?
Tobie równiez życzę miłego dnia
Aguś dziękuję, bardzo miła jesteś
Grażynko tak to cebulica hiszpańska, mam różowiutkai jeszcze niebieską, ale nie robiłam jeszcze jej fotek....może jutro uda mi sie cyknąć...