Zenku nie ma za co. Łukaszu ja dopiero w zeszłym roku widziałam na forum takie pelargonie . Aleksander już się nie mogę doczekać , jestem ciekawa czego z tej listy nie będzie .Andrzejek mam ogród z gumy a tak poważnie w większości w miejsce tulipanów które wykopie po przekwitnięciu , część w skrzynki już posadziłam .
Jakie kolorowe pelargonie, nie wiadomo co będzie bardziej do podziwiania liście czy kwiaty, ciekawe jak będą kwitły ale i tak sa niesamowite, pierwszy raz widze takie pelargonie
Bardzo udane zakupy! Uwielbiam koleusy, choć nie mam ich jeszcze w swojej kolekcji staram się by do niej trafiły. Twój jest jednym z moich ulubionych, taki wybarwiony - super!
Przemku ja w zeszłym roku na forum widziałam takie pelargonie i bardzo chciałam je mieć . a ja czasem od Ciebie nie miałam tej zielonej z białym obrzeżem , mam takie sadzonki. lenanna mam jeszcze takie koleusy no i siewki które dostałam od Grzesia z Krotoszyna .
Na zdjęciu wyglądają podobnie a w rzeczywistości są 2 różne .
Mam nadzieję, że jak się ta żółta z pomarańczową peonie rozwiną to wstwisz foty? Moja pomarańczowa jeszcze malutka - nie do kwitnięcia jej, ale bardzo jestem ciekaw i czekam na fotke jak pokażą kolorki:)
A irysków nie pokażesz?
Kasiu to nie żuraweczka tylko pelargonia taka piękna . Piotr , a nazw nie będziesz chciał ? jutro jeszcze raz chciałam zrobić zdjęcie bo nie bardzo mi wyszły .
mam je pierwszy rok Przemku już nie pamiętam kto mi wysłał sadzonkę w zeszłym roku może Matemax .
Pięknie kwitną Ci już kosaćce. Ja też się cieszę z kwitnienia Twoich/moich, bo niektóre po raz pierwszy
Zastanawiałem się, gdzie posadzisz tak duże drzewo, jakim jest tulipanowiec ale już doczytałem, co go czeka
Agnieszko ja też nie mogę doczekać się aż wszystkie zakwitną.
Bożenko, Jacku z nowych irysków u mnie tylko kilka zakwitnie ,reszta w zeszłym roku .
Starsze odmiany też słabo kwitną bo je zbyt podzieliłam a do tego przesadzałam .
Cieszę się Jacku że zakwitły Ci te ode mnie iryski .
A tulipanowiec nie wiem czy w ogóle przeżyje .
Genia