śliczny z tym rózowym pręcikiem

Czytałam gdzieś że po kwitnieniu trzeba je przyciąć żeby się zagęściły czy to prawda, przycinasz je
pytam bo dostałam spory okaz różowego ale troszkę łysawy
Elu,tija pisze:![]()
Aniu jak będziesz miała nadmiar żółtego grudniaczka to jaw kolejce , może to go zachęci do kwitnienia
Beatko,sari pisze: Czytałam gdzieś że po kwitnieniu trzeba je przyciąć żeby się zagęściły czy to prawda, przycinasz je
pytam bo dostałam spory okaz różowego ale troszkę łysawy
Aniu dziękujęAneczka82 pisze:OOOOO rety jak pięknie masz w kuchni![]()
![]()
![]()
a jak się prezentują.Widzę że zapożyczę sobie parę pomysłów na ekspozycje kwiatów i na wygospodarowanie miejsca.Brawa dla Ciebie za tak śliczne roślinki
![]()
Iwonkoheliofitka pisze:Aniu teraz na hasło kuchnia, nie będę myślała o zrobieniu sobie kanapki, tylko o Twoich pnączach...czy w lodówce też jakieś mieszkają
Mnie zeszło kilka dni, ale Ty masz już 7 częściprzejrzałam Twój wątek ale wybacz że tak na szybkiego Nic jeszcze nie pisałam bo chcę najpierw wszystko przeczytać
Jasne, można i tak.Ja również mam centralne nie mam niestety nawilżaczy na kaloryferach ale na noc zawsze daje mokry ręcznik a na dzień po prostu skręcam trochę
Aniu zgadzam się z Tobą w stu procentachAndziax007 pisze:Iwonko...Po remoncie gdy wszystkie meble były poustawiane a nie było wtedy jeszcze żadnego kwiatka to ta kuchnia wydawała mi się taka pusta a teraz jak dla mnie wygląda super tym bardziej że ja uwielbiam jak w domu jest choć trochę zielono nie licząc ścian![]()