Ewelinko,ależ u Ciebie jest pięknie .Uwielbiam taki gąszcz.Filodendron wspaniały.ewelina8005 pisze:U mnie też babsko ostatnio i marudzi,jak chodził pan nie narzekał ....no bo na co![]()
Miałam kiepski nastrój ,to w kwiatkach buszowałam bo i tak w domu uziemiona byłam ,oj zeszło mi w końcu kwietnik przestawiłam żeby M nie zniszczył
Wrzuce kilka zdjęć ,mam taki miszmasz że szok ,miałam trochę wydać ale mi szkodaDo M mówie ze robie przegląd,a wygląda to tak ,że je oglądam i czasem miejsce zmienie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam jeszcze pytanie,moja monstera od jakiegoś czasu żółknie ,i nie wiem dlaczego,Przelana nie jest,chyba że przedobrzyłam z nawoazem ,Jak mi padnie to się zabije chyba
Trochę mam,wpadnij na kawę to sobie coś wybierzeszanik pisze:Straaaasznie dużo masz tych kwiatów normalnie![]()
![]()
![]()
O matuchnoewelina8005 pisze:U mnie też babsko ostatnio i marudzi,jak chodził pan nie narzekał ....no bo na co![]()
Miałam kiepski nastrój ,to w kwiatkach buszowałam bo i tak w domu uziemiona byłam ,oj zeszło mi w końcu kwietnik przestawiłam żeby M nie zniszczył
Wrzuce kilka zdjęć ,mam taki miszmasz że szok ,miałam trochę wydać ale mi szkodaDo M mówie ze robie przegląd,a wygląda to tak ,że je oglądam i czasem miejsce zmienie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam jeszcze pytanie,moja monstera od jakiegoś czasu żółknie ,i nie wiem dlaczego,Przelana nie jest,chyba że przedobrzyłam z nawoazem ,Jak mi padnie to się zabije chyba
Kochana powiem ci szczerze, że tak przyglądam się temu gąszczowi przyglądam ichyba się skuszę. Widzę pewne okazy, które chciałabym mieć.ewelina8005 pisze:trochę mam,wpadnij na kawę to sobie coś wybierzesz
Aniu jak dadzą się pociąć ,to chętnie.Tylko napisz wcześniej ,bo różnie jezdzę na staż,tak na tel w sumie ,zebym w domu była i zdążyłą kwiatki umyćanik pisze:Kochana powiem ci szczerze, że tak przyglądam się temu gąszczowi przyglądam ichyba się skuszę. Widzę pewne okazy, które chciałabym mieć.
Szybko Ci puścił korzonki,zawsze wydawało mi się ,że fikusy długo się zbierają do puszcenia czego kolwiekewelina8005 pisze:
Cieszę się ,bo dwa fikusy puściły korzonki ,od Ani alli i kradziony w gminie dębolistny ,zależało mi na nich![]()