Storczyki TULIPANA998

Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witajcie , piszę od kolegi z laptopa .

Mam nadzieje , że już dzisiaj będę mial czynny internet... Nie wiem już czy to grafika.. , coś się popsuło , igdzie nie ma i zamówiona część w sklepie internetowym.... Dzisiaj przyjdzie informatyk i powie....

Pozdrawiam :roll:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
kaisog1
500p
500p
Od: 16 cze 2008, o 17:33

Post »

Artur no widzisz i sprawa prawie rozwiązania :lol: Wracaj do nas prędko ;:65
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »

Prawdziwe wakacje Artur sobie zrobił ;:112 Od nauki i od komputera ;:113 ;:109 Nabierze sił i werwy do pisania, że ho ho ;:112 ;:79 Artur czekamy na wieści od Ciebie i na fotki oczywiście :)
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Ariadna
500p
500p
Od: 17 lut 2009, o 21:50
Kontakt:

Post »

Nr 26 przepiękny i ta miltonia ach..
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witajcie , piszę od koleżanek.... To nie karta grafiki... , Pan informatyk zamówił procesor , który szedł 2 tygodnie i to też nie wina procesora.... :evil: . Przedwczoraj dzwonił , że musi zamówić coś innego nie wim co już z tego wszystkiego... Być moze , że już dzisiaj wieczorem , albo jutro nareszcie będe miał ten komputer... ;:192 , jak nie to zwariuje...

Strasznie sie za wami stęsknilem... :lol: /

Pozdrawiam :D :roll:
Paulinka Z
200p
200p
Od: 13 cze 2009, o 17:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

chyba warto zmienić informatyka...naprawa nie powinna trwać tak długo, no ale widać że on nie wie co jest zepsute skoro zamawia niepotrzebne części...
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Trudno jakoś to wszytko przetrwam.. , ateraz juz musze spadac... :roll: .
Awatar użytkownika
Katehoney
100p
100p
Od: 20 maja 2009, o 17:43

Post »

Paulinka ma rację.
Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tulipan998 pisze:Witajcie , piszę od koleżanek.... To nie karta grafiki... , Pan informatyk zamówił procesor , który szedł 2 tygodnie i to też nie wina procesora.... :evil: . Przedwczoraj dzwonił , że musi zamówić coś innego nie wim co już z tego wszystkiego... Być moze , że już dzisiaj wieczorem , albo jutro nareszcie będe miał ten komputer... ;:192 , jak nie to zwariuje...

Strasznie sie za wami stęsknilem... :lol: /

Pozdrawiam :D :roll:
Arturo-żadnego zwariowania!To informatyka trzeba by przebadać.
Falk z ostatniej wyprzedaży kwitnie mi jak szalony parzyście po dwa kwiaty.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kochani - jUż mam wszystko super zładowane... ;:1 ;:11 ;:8 ;:33 ;:42 ;:50 ;:48 ;:87 ;:80 :tan ;:114 ;:138 . Zaraz chyba pojade po jakiegoś szampana :lol: , picolo :lol: .
Mini-mark mi zakwitł :D . Phalaenopsis z dużymi białymi kwiatami i różową warżką niestety... , jak mnie nie było b o byłem troche nad jeziorem Solińskim :D to babcia przelała... i korzenie zngniły prawie.... :cry: . Ale trudno , reszta ma sie dobrze , żółtemu z różową warżką rośnie pędzik , stary przedłuża . Różowemu też rośnie pęd , jeden morelowy wybił z oczka , pierworodny puścił keiki , phalaenopsis od Halinki / Orange - korzonki na keikach coraż większe , vandom rosną korzenie ,darmowa miniaturka zakwitła 3 kwiatami , lundisia , wypuściła stożek i korzenie :D . Sam juz nie wim co jeszcze sie dzieje , ale dużo . Mini Mark pahnie pięknie rano jak i 2 ostatnio zakupione phalaenopsisy , mało nosa nie urwie :D .
Ostatnio zachorowałem też na inne rośliny domowe , stwierdziłem , że "Nie samymi storczykami człowiek żyje :lol: , ale oczywiście je kocham i będe kupował :P . Do towarzystwa doszedł im zielony beniamin , 4 bluszcze , skrzydłokwiat , dracenka , ficus i wysoki kaktus . Lepiej wygląda ogółnie zazieleniony pokój i storczyki maja ładne towarzystwo :D . Ale raczej Więcej innych roślin nie bęe upyhał bo nie mam miejsca... :wink: Jedeno okno od południa , ocieniłem , ale i tak na większych upałach , storczyki więdną... :roll: i gdyby te okna były od północy...... to by sie jeszcze dużo zmieściło.... :lol: . Koniec nudzenia :lol: . Musze porobic jutro fotek... :shock: . I wstawic zaległe :lol:
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Witaj Tulipanie-to świetnie,że wróciłeś i masz sprawnego kompa!Może te zalane uda się odratować.Ja na swoich wyjeżdżając na 10 dni na praktykę napisałam podlewać jedynie w stanie wyższej konieczności gdy korzonki utracą kolor zielony.
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »

Aj nareszcie wróciłeś Arturze ;:113 ;:112 Wstawiaj fotki i to szybko, dawno nic nie oglądałam u Ciebie ;:109
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45

Post »

Czekam i ja na foteczki Arturze. Pokaż Mini Marka i napisz jaki zapach wyczuwasz :?: Ja mam MM ale szczerze mówiąc nie wąchałam. ;:1
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
volcowitch
ZBANOWANY
Od: 8 lip 2008, o 13:03

Post »

Mój pachnie, ale nie wiem jak nazwać ten zapach. Jest ładny.
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p
Od: 11 lut 2009, o 14:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Artur ;:79
Nareszcie jesteś :lol:
No i ja również czekam na Twoje fotki i powiem Wam że i ja muszę swojego MM powąchać,kiedyś go wąchałam to nie pachniał ale może coś się zmieniło ;:112
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”