Ogród -mój azyl cz.1
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
GRAŻYNKO ,no to mnie pocieszyłaś .
ALU ,nie ma za co dziękować .
DANUSIU ,no właśnie ,szkoda ,że pogoda jest ,jaka jest i nie da się jeszcze tych naszych pięknych zakupów posadzić do gruntu .Zima mogła by się już skończyć ,bo jeśli tak dalej pójdzie ,to nie wiem co zrobię z tymi moimi wszystkimi zamówionymi roślinkami .
Może u kogoś dzisiaj świeci słoneczko ,poproszę o fotkę ,bo u mnie dzisiaj zima szaleje na całego .

ALU ,nie ma za co dziękować .
DANUSIU ,no właśnie ,szkoda ,że pogoda jest ,jaka jest i nie da się jeszcze tych naszych pięknych zakupów posadzić do gruntu .Zima mogła by się już skończyć ,bo jeśli tak dalej pójdzie ,to nie wiem co zrobię z tymi moimi wszystkimi zamówionymi roślinkami .

Może u kogoś dzisiaj świeci słoneczko ,poproszę o fotkę ,bo u mnie dzisiaj zima szaleje na całego .

- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26

U mnie pochmurno i w nocy padał wiosenny deszczyk.Wszystko juz kwitnie i wychodzi z ziemi.
Co do pięlegnacji skimii to nie ma zadnych trudnosci.Moja rosnie w półcieniu od kilku lat .Ładnie kwitnie i pachnie,niczym jej nie opryskuję tylko czasami podlewam florowitem.Jak mozesz to koniecznie sobie kup ,bo to wdzięczna roslinka.Mozna ją przycinac ,jak się mocno rozrosnie ,ale to nie tak szybko.
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
ANULKO ,CYNTHIO ,niestety ,ale to zdjęcia aktualne ,zrobione dzisiaj rano,a śnieg nadal pada .Wprawdzie nie jest zimno i śnieg częściowo się topi ,ale to co pozostaje ,to i tak ,jak na razie jakieś 1,5 cm .
Cieszę się ,że z tą skimią nie ma większych problemów .W przyszłym tygodniu sobie kupię ,bo to było na targu ,a u mnie tylko czwartek ,jest dniem targowym .
Cieszę się ,że z tą skimią nie ma większych problemów .W przyszłym tygodniu sobie kupię ,bo to było na targu ,a u mnie tylko czwartek ,jest dniem targowym .
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Joluś u mnie też pada śnieg i jest biało a na drodze pluta do kostek.
Widzę, że lilie już mają pączki - chyba zakwitną wraz z tulipanami.

Widzę, że lilie już mają pączki - chyba zakwitną wraz z tulipanami.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki