Oaza spokoju Hanki
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu, jestem zachwycona dziełami Twojego M. Szczególnie podoba mi się boazeria. Szczere wyrazy podziwu. Nie zdążyłam okopcowac wszystkich róż ale o to się nie martwię. Gorzej, że nie wygrabiłam wszystkich zagrzybionych liści spod róż. Mam jednak nadzieję, że śnieg szybko stopniej i w weekend uporam się z tą robotą. Ze wstydem mówię wbrew wszystkim, że ja bardzo lubię śnieżną i mroźną zimę i gdyby nie te zagrzybione listki pod różami, z rozkoszą bym się nią lubowała
.

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iza Liska fajnie,że do mnie zaglądasz,chociaż teraz nie ma co oglądać
Irenka pokazałam mojemu M Twoje pochwały-jest mu bardzo miło
Izabella po śniegu u mnie już dawno nie ma śladu.Mokro i zimno
Halina zaglądaj do mnie kiedy tylko masz ochotę.Miło Cię witać w mojej oazie
Bogusia ja też nie z pod wszystkich róż wygrabiłam liście i u mnie tak chyba zostanie,bo śniegu co prawda nie ma ale dziś leje -śnieg z deszczem a tylko sobotę mam ,że mogłabym coś zrobić.Niektóre moje róże stoją jeszcze całe w liściach.Okopcowane mam tylko te które sadziłam jesienią.
Bogusia177 zimę lubię jak jest śnieg i tak do -8.Innej nie lubię.Też chętnie bym nie wychodziła z domu ale czy długo bym tak wytrzymała to wątpię.Ciekawa jestem miny mojego M jakbym tak oświadczyła,że koniec z pracą i siedzę w domu.Przecież przy moim usposobieniu wykończyłabym najpierw jego a później samą siebie.Chroń mnie Panie Boże od takiej sytuacji.
Ewelinka dzięki za nazwanie mojego kwiatka. Witam nowego gościa i mam nadzieję,że będziesz do mnie zaglądać
Gabrysia ja też jeszcze wiele miałabym prac w ogrodzie,ale jak coś zrobić kiedy pogoda mokra a po za tym niektóre rośliny jakby nie chciały zasnąć na zimę.Mam róże,że jeszcze całe w pięknych liściach a i pąki mają.Gabrysiu jak zrobisz już wszystko w domu to na pewno będziesz miała super.
Jadzia widziałam Twoje doniczkowe,masz bogatą kolekcję.Dzięki,że pomogłaś nazwać moją winorośl kasztanową.
Irenka pokazałam mojemu M Twoje pochwały-jest mu bardzo miło
Izabella po śniegu u mnie już dawno nie ma śladu.Mokro i zimno
Halina zaglądaj do mnie kiedy tylko masz ochotę.Miło Cię witać w mojej oazie
Bogusia ja też nie z pod wszystkich róż wygrabiłam liście i u mnie tak chyba zostanie,bo śniegu co prawda nie ma ale dziś leje -śnieg z deszczem a tylko sobotę mam ,że mogłabym coś zrobić.Niektóre moje róże stoją jeszcze całe w liściach.Okopcowane mam tylko te które sadziłam jesienią.
Bogusia177 zimę lubię jak jest śnieg i tak do -8.Innej nie lubię.Też chętnie bym nie wychodziła z domu ale czy długo bym tak wytrzymała to wątpię.Ciekawa jestem miny mojego M jakbym tak oświadczyła,że koniec z pracą i siedzę w domu.Przecież przy moim usposobieniu wykończyłabym najpierw jego a później samą siebie.Chroń mnie Panie Boże od takiej sytuacji.
Ewelinka dzięki za nazwanie mojego kwiatka. Witam nowego gościa i mam nadzieję,że będziesz do mnie zaglądać
Gabrysia ja też jeszcze wiele miałabym prac w ogrodzie,ale jak coś zrobić kiedy pogoda mokra a po za tym niektóre rośliny jakby nie chciały zasnąć na zimę.Mam róże,że jeszcze całe w pięknych liściach a i pąki mają.Gabrysiu jak zrobisz już wszystko w domu to na pewno będziesz miała super.
Jadzia widziałam Twoje doniczkowe,masz bogatą kolekcję.Dzięki,że pomogłaś nazwać moją winorośl kasztanową.