MARIOLUŚ Ty to chyba jakaś pogmatwana jesteś .Nawet jak dobre wieści są ,to znów sny masz koszmarne .Cieszę się z wieści o córci i współczuję sennych koszmarów .Te sny ,to pewnie kara za te paskudne prognozy pogody .

kłuuurde..co według tych wszystkich złobrzmiących prognoz rychło nie nastąpicoma95 pisze:Wysiałam tylko pora i jakiegoś nachyłka.
Reszta wstrzymana do czasu ocieplenia klimatu :P
..no jak to?..dopiero teraz sie dowiedziałas Comciu, ze koniecznością jest zaliczenie przynajmniej 3 konsultacji?? Dobrze, że wszystko dobrze !!!Dzisiaj jestem szczęśliwa![]()
Moja młodsza córka doczekała terminu na wizytę do lekarza na którego sama ją namówiłam i okazało się że wszystko jest OK :P
Na dodatek lekarz twierdzi że nie ma pojęcia skąd inni lekarze wysnuli takie czarne wizje.
Jeszcze jest we Wrocławiu bo ma jakieś dodatkowe badania ale nie ma żadnego zagrożenia.
Stąd nauczka.
Koniecznie trzeba chodzić do kilku lekarzy i nie opierać się na opinii tylko jednego !
Współczuję...u mnie w domu przez te mrozy z dnia na dzień coraz trudniej osiągnąć maksymalną temperaturę 22*Wczoraj też od rana nie miałam w domu ciepłej wody i ogrzewania.
Nie wiadomo było czy magik od pieca dotrze do nas czy nie.
Dotarł. Prawie w nocy. Naprawił.
Wspaniały dzień :P
..koszmary z powodu zimnicy..strzel sobie drina z palemkąŻeby nie było tak różowo - miałam sen.
Miałam sen w którym moje łóżko było zamarznięte.
A potem na działce widziałam że u sąsiadów ziemia już odmarzła i można kopać a na mojej działce wszystko było skute lodem.
Horror jakiś !!!
hmn u mnie w domu jest temperaturka 16c to standard czasami skoczy do 17 jak komp włączony ;) na dworze -16. Kaloryfery grzeją ale okna tak stare ze wszystko ucieka hehe. W sypialni aż para leci z ust ale nam to nie przeszkadzadzisiejsze maximum w domu to 17,7* przy -20* na dworze.