Spacerek przed snem po Twojej kolorowej działeczce, dzięki Twoim wspaniałym zdjęciom, Maryniu, to balsam na zmęczone oczy i zapowiedź przyjemnych snów.
Miłe odwiedzaczki mnie nawiedziły Basiu , Natalio, Iwonko, Lucynko, róże zaczynają ogrodowy pokaz ich widoki są urzekające ...
Moje takie zwyczajne i nie wyszukane ,przystające do mojego ps.ogródka ... Ale jak zakwitną i zapachną ...to radość wielka i każda z nich raczy swoim pięknem...
Maryniu jestem, zaglądam, nadrabiam zaległości. A mam ich mnóstwo.
U ciebie pięknie kolorowo. Powojniki piękne. Też czekam na arabellę aby pokazała się chociaż jednymkwiatuszkiem. Ale to nowy zakup to pewnie sobie poczekam...
Dużo promyczków dla ciebie życzę.
Kochana, co za arcydzieło ten portret Multi Blue jest niesamowity.
Piękna hostowa kolekcja a róża ma niesamowitą ilość pączków, będzie Ci długo kwitła.
Olu ja się cieszyłam arabellą już w ub. roku bo kupiłam ją kwitnącą póki co startuje ale już fotki jej zrobić da się... :)Twoja też zakwitnie już w tym sezonie . Większość moich powojników jeszcze w pąkach...
Stasiu ależ mnie dowartościowałaś! Ja sobie tak pstrykam, wklejam...wklejam ,pstrykam... z przyzwyczajenia już ...Ludziska zaglądają ... i jest miło...no...
Basiu też go lubię! Zdrowy, nie chorowitek , dobrze się ma!
śniedek
fotografowaliście kiedyś bez właściwych okularów ...mnie się wczoraj zdarzyło właśnie ...no ale musiałam... zdjęcia więc w lekkim niedowidzie... ale na trzeźwo!
kalmia
ja tam czekam na wszystkie Twoje zdjęcia niezależnie co pokazują
Wiem, że masz podobna ziemię do mojej, a jednak jest bardzo duża różnica w różnorodności roślin, które u Ciebie osną
Ja mam wielkie problemy z rh, paprociami i innymi roślinami
U Ciebie jest busz, który mi się marzy.
A niektóre rosliny u mnie wręcz uwsteczniają się.
Masz rację Blueberry, brak okularów widoczny , ale zdjęcia artystyczne .
Powojniki jakoś u mnie niespecjalnie rosną, to znaczy nie mają zbyt wielu kwiatów. Nieraz przejeżdżając uliczkami, widzę ogromną ilość kwiatów na powojnikach; dla mnie niedościgłe marzenie . Cóż, jak to mówią: nie można mieć wszystkiego .
Ten śniedek jest ciekawy - nie widziałam jeszcze żółtego .
A zdjęcia rób, bo się przyjemnie ogląda; tyle sposobów na pokazanie przyrody - nie każdy wymyśli .