Maryniu, wiosna rzeczywiście nie szczędzi cudownych widoków... na Twojej działce doskonale to widać - wszędzie kwiecie i bogactwo koloru. Jest pięknie!
Pozdrawiam wtorkowo
Maryniu Twoja wiosna nie szczędzi wspaniałych, kolorowych widoków.... u mnie jeszcze długo trzeba czekać na kwiaty, które u Ciebie już kwitną.... jest pięknie
Zachwycają mnie sasanki.... moje ukochane wiosenne kwiatuszki.... masz piękne kolory i tak ich dużo
Balkon przedstawia się baaaaardzo imponująco
Witaj Maryniu!
Zaintrygowały mnie Twoje sasanki , Czy one mają w realu taki wściekły niebieski kolor?
Mam wiele sasanek, ale taki kolor pierwszy raz widzę. Nawiasem mówiąc, bardzo mi się podoba
Pozdrawiam Lidka
Witaj Maryniu,tak zasuwasz z wiosną w ogrodzie,,że jak ona będzie u nas właśnie taka,to u ciebie będzie lato,pięknie jest już u Ciebie,pozdrawiam gorąco i dziękuję
Moim miłym Gościom za ciepłe wiosenne słowa bardzo dziękuję !
Lidko- kolor na zdjęciu niekoniecznie odpowiada temu w realu i tak jest pewno z tą sasanką a kolor ma jak najbardziej standardowy ,popularny fiolecik ... i zapewne taki masz skoro masz wiele sasanek...Dziękuję,że zajrzałaś no ale chyba gdyby nie ten fiolecik...to nie wiedziałabym zapraszam częściej , bo mieszkasz niedaleko !
Aguniu- miło mi,że mimo swoich licznych zajęć znalazłaś chwilę,żeby wstąpić do mnie!
Agnieszko-AGNESS sasanek to akurat nie mam wiele a i tak nie wszystkie kwitną. Balkon znacznie opustoszał bo znaczna część roślin już na działce choć niekoniecznie w gruncie ..w sezonie na balkonie raczej niektóre domowe doniczkowce wystawiam bo odeszłam od jego dodatkowego dekorowania . Za dużo roboty z podlewaniem itd.. wyżywam się na rabatach i na działce gdzie w sezonie przebywam większą część dnia... U mnie na balkonie bardziej zielono niż kolorowo.. Miło mi Ciebie gościć Jadziu-to przyjemność dla mnie,że Ci się podobają moje fotki Bardzo dziękuję za wizytę i tak miłe słowa
! Martuś ta wiosna u mnie zapewne taka jak wszędzie ... ale ja jej szukam z aparatem i odnajduję w najmniejszych kwiatuszkach i listkach ... może nie udolnie ale ja to lubię ! Za miłe słowa dziękuję!
mam od sąsiadki coś leśnego ...śliczniutkie ...delikatne..
Zapowiada się ładny dzień wreszcie może dotrę na działkę bo przez ostatnie 2 dni nie składało się ... aż mnie skręca choć pewno za wiele nowego się nie dzieje .Może tulipanów więcej się rozwinęło ...poprzedniego poranka zmarzły mi na balkonie koleusy,które już tam nocowały od kilku dni..na szczęście duplikaty mam w domu...
Na działce za wiele nowości nie ma ,pogoda dzisiaj była piękna więc z przyjemnością można było popracować co też ochoczo uczyniłam...
Fotek troszkę też przywiozłam wiosna uwieczniona...
Iwonko, miło,że zajrzałaś
piwonia drzewiasta rozwija powoli pąki oby zechciała jeszcze zakwitnąć ...
jedno z moich 3 epimedium
i jeszcze inne
tutaj chyba gęsiówka w duecie z floksem płożącym
tawlina
Ale u Ciebie dużo wiosennych kwiatów
Dzisiaj przeszłam się po ogrodzie, żeby zrobić jakieś zdjęcia i tak naprawdę nie miała czego fotografowac.
Mam za mało kwiatów o tej porze roku. Czyli muszę dokupić pierwiosnków, dosadzić bratków. Narcyzy niestety nie chcą u mnie rosnąc.. Kwitną tylko piewszy sezon.
Juz zaczyna kwitnąć epinedium?
U mnie ledwo wyłazi z ziemi