Aniu dziękuję Ci bardzo, to naprawdę miłe, że tak sądzisz, że podoba Ci się

Eluniu ja też bardzo je lubię, teraz pozbywam się wysokich irysków, a na ich miejsce chcę posadzić jeszcze kilka odmian floksów .... szczególnie marzy mi się czysto biały, bo takiego nie mam.... a jest cudny

Agatko cieszę się, że podobają Ci się

Izuniu dziękuję

Miłeczko wiesz ostanie lata wcale nie mam problemów z floksami.... są pięknie ulistnione do samego dołu....ale teraz właśnie pomyślałam, że może się zdarzyć , że złapią mączniaka, a niektóre kępy są posadzone na pierwszym planie..... ale jeśli się tak zdarzy że złapią choróbsko to będą brzydko wyglądały na przodzie rabatki..... muszę na wszelki wypadek im coś niższego posadzić w nóżki....
Przemku dziękuję za sugestię, ale to niestety nie Stargazer ..... jego mam i on jest różowy, a ta lilia jest bordowa z białym obrzeżeniem...... i taka gruba....jakby nawoskowana.... no piękna jest

Justynko tak to jest właśnie z gustami, że zmieniają się, ewoluują..... to czego nie lubiliśmy teraz kochamy a bywa i odwrotnie

Moje floksy to same popularne, stare odmiany, nie mam żadnych nowości.... Ale teraz zwolni mi się troszkę miejsca po wysokich iryskach to zechcę dosadzić kilka odmian

Maryniu u mnie na szczęście wszystko w porządku, była wichura i ulewny deszcz, ale nie było nawałnicy..... musiało gdzieś być w pobliżu..... nawet nic o tym nie wiem, zaraz zobaczę wiadomości..... Dziękuję za troskę

Aniu cieszę się, że podobają Ci się

Kochana bardzo Ci współczuję, że zostaniesz sama.... wyobrażam sobie jakie to dla Ciebie trudne, u mnie pełen dom ludzi, a ja przeżywam wyjazd mojej ukochanej córuni straszliwie

Na dobranoc kilka widoczków z ogrodówkami w roli głównej..... bukietówki jeszcze czekają na swój czas....