Aprilkowy las cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Aprilkowy las cz. 2

Post »

Jola :wit
Wszystko fajnie - jesteś, ale dlaczego masz mojego brązowego reniferka? ;:306 ;:306 ...choinka odlotowa ;:3
A zimę masz też zimową, jak u mnie ;:173
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cześć April :wit Super, że jesteś ;:196
Świeta miałaś pięknie ustrojone, a zimowy ogród pełen uroku ;:173
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Postaram się teraz w miarę na bieżąco ale mnie nie ochrzaniajcie jak będę miała mały poślizg, wiecie zima, ślisko...
Gosiaczku, nie opuściłam, nie mogłabym. Tęskniłam bardzo ale praca na trzy etaty plus przynajmniej podstawowe zajęcia w domu to się nie da. Moim zajęciem w domu było spanie, oblucje i zmiana ciuchów. Z trudem rozpoznawałam rodzinę a i siebie w lustrze też. Ale idzie ku lepszemu :tan
Konwalio, nie masz co nadrabiać, długo mnie nie było :lol:
Ewo dziękuję że zaglądasz. Wczoraj zaczęłam kilka wątków ale to zajęcie na dłuuuuugie godziny. Ale chęci mi nie brak, poza tym to naprawdę fascynująca lektura. Przeraziłam się tylko że jestem w lesie (w przenośni i dosłownie) bo niektórym już kiełkują siewki :shock:
Małgoś siemanko :wit Ja też jestem szczęśliwa że już mogę sobie pozwolić na parę chwil na Forum. To niesamowite jak może brakować ludzi, których się na oczy nie widziało ;:108
Ja kocham minimalizm ale udaje mi się tylko w domu. W ogrodzie groch z kapustą. Ale wpływ forum powoduje że nowe zakupy są bardziej przemyślane. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;:224
Justi heloł ;:138 Ależ MÓJ reniferek jest szary ;:204 To tylko brak zdolności fotograficznych. Zresztą pamiętasz Czekoladkę, jaka potrafiła być różna zależnie od nastawień aparatu. A ja nie miałam się czasu bawić, zresztą i tak jeszcze nie umiem się posługiwać tym sprzętem a czasu na naukę brak.
Codziennie odśnieżam a jak wracam to nic nie widać ;:218 Dobrze że mój czołg daje radę w tak trudnych warunkach. Od wtorku ma być jednak odwilż, chyba się nie cieszę bo kołderka roślinkom potrzebna.
Kasiek, witaj ;:168 Delektowałam się wczoraj Twoim ogrodem. Podziwiałam od nowa róże, lawendę i generalnie całość nastrojowego ogrodu. Zamówiłam już 22 róże :tan Część już wiem gdzie posadzę a inne bo mi się podobały. Wybór tak niesamowicie bolesny. Trudno zrezygnować z niektórych a i zachowanie dyscypliny kolorystycznej przyprawiało mnie o depresję ;:306 Wiosną zobaczymy efekty. Podziwiałam Twoje siewki, no ja jestem daleko w tyle. Dziś pojadę do Praktikera może upoluję te krążki i nasionka.

Pochwalę się teraz prezentem od mojego M. Kupił mi na walentynki. Trochę to przedwcześnie ale to tylko zanaczy że coś jeszcze dostanę :;230
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jeszcze muszę kupić odpowiednie świece, bo nie mam nic pasującego. Latarenki będą stały na tarasie. Zdjęcia robione w mojej sypialni na tle ściany na której ćwiczyłam kolor ;:306 To pierwszy pomalowany kawałek. W ferie zamierzam zrobić mały remoncik i pomalować całość na zimny brąz. Już mnie energia roznosi :;230
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Piękne te latarenki.Ja jak zwykle prezent kupię sobie sama.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Fiu fiu, cudeńka, to się M. postarał ;:215
Pokażę mojemu, może utkwi mu coś w łepetynie i też mi kupi coś ładnego ;:224
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Jolek, fajnie, ze jesteś ;:196 . Podziw nad konsekwencją w doborze kolorów ;:180 , a prezent od M super ;:138
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jolu latarenki przepiękne, mam normalnie bzika na punkcie latarenek..... podobają mi się wszystkie ....i wszystkie bym chciała ..... ;:202 :;230 dobrze, że jeszcze pozostało mi troszkę rozumu i z wielkim trudem, ale udaje mi się odmówić sobie zakupu :;230
Ale takie jak Twoje....to bym chciała :;230 .... cudne są ;:196
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgoś, M wiedział co mi się podoba, bo byliśmy kiedyś na giełdzie na Broniszach. Ale wtedy nie mogłam się zdecydowac jakie mi się podobają. Było za dużo rodzajów ;:306 Generalnie stara się nadążać za moimi zachciankami ;:215 Ale samodzielne robienie sobie prezentów ma ogromną zaletę, nie ma skuchy, no chyba że na własne życzenie ;:224
Moniko, postarał się M bardzo. Te latarenki są wielkie. Ta największa ma chyba z 90 cm i ciężka bardzo. Ledwie ją unoszę. Ale to bardzo dobrze, bo nie zwieje jej z tarasu w razie silniejszego wiatru. Tą najmniejszą (czyba ponad 30 cm) zostawię sobie prawdopodobnie w sypialni.
Marzenko, będę się starała na bieżąco choć to niełatwe ;:224 Wiesz że zamówiłam tyle samo róż co Ty? też 22 szt ;:306 ;:306 ;:306
Agness, ja też wsiąkłam z tymi latarenkami. Te są wprawdzie pierwsze ale z pewnością nie ostatnie ;:172 Na Broniszach trzeba mieć ręce związane żeby nie adoptować wszystkich ;:306
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale fantastyczny prezent ;:333 Będą pięknie wyglądały na tarasie ;:167
Tylko pamiętaj, że świece na słońcu się topią, dlatego ja u siebie świece wkładam wieczorem, jak się pali a w dzień wyciągam 8-)
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Magdo, dobre spostrzeżenie :lol: Ja się zastanawiałam nad takim solarnymi co wyglądają jak naturalne z daleka. Gdzieś to widziałam.

Super avatarek ;:333 Rudzielec pozdrawia Rudzielca ;:303 ;:303
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Solarne ;:108
Bardzo dobry pomysł ;:215
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Przyleciałam z ciekawości-zobaczyć, na które róże się zdecydowałaś, a tu pustka :( Możesz nadrobić to opóźnienie? :;230
Latarenki bardzo mi się podobają :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bez świec też bardzo ładne. Szczególnie na tarasie :wit
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sorki, najpierw robota. No chyba że wrzucę turbo to może jeszcze dziś.
Na razie ;:130
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Jolu piekne latarenki . Widać , ze od ;:167

Ja najczęściej dostaje przyzwolenie od M , zeby sobie coś kupić :wink:
Zablokowany