Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

To mamy piąteczek ;:138 ;:138 ;:138

Dziewczyny z tego tytułu zapraszam na ciasteczko jagodowe :D
Pogoda piękna :D a wczorajsze popołudnie spędziłam w basenie :lol: popijając co nie co..... ;:136 byłoby bosko gdyby nie te wstrętne komary, które skutecznie psują nam nastrój wieczornych posiadówek :roll: Ale cóż... pomimo prób ich wyeliminowania ponosimy klęskę :roll:
Lecę w odwiedziny do Was!

Monia wczorajszy dzień był baaaardzo pracowity ale dzisiaj ekipa jest już wzmocniona więc... :lol: ;:304

Madziu w takim razie zapraszam i pijemy kawusię ;:304 tak jak piszesz w ramach relaksu.... :D

Miłego dnia!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

hej! Na kawusię zgodnie z obietnicą wpadłam ! Relaks w basenie już u siebie czy byłaś gddzieś? No a gdzie foteczki?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madzia u siebie :D wieczorem wrzucę foteczki :D
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko u mnie komarów także zatrzęsienie, gdyż zaraz za działką mamy bagna . :D
Wieczorem nie dadzą posiedzieć.
Będę czekała na fotki z Twojego ogrodu. ;:196
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Grażynko polecam brossa dla dorosłych na komary. Wypróbowałam i działa. Latają w koło mnie ale nie siadają. Wreszcie wieczorem mogę posiedzieć. No czekam na foteczki :)
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

:wit Wpadam na poranną kawusię :D Na komary polecam dla ludzi spray z olejkami eterycznymi "100P Natural", czasem opryskuję też okolice tarasu sprayem Expel na owady latające - przyznaję, że naprawdę działa ;:108
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witam Was wieczorową porą :wit
Wrzucam obiecane foteczki z dzisiejszego dnia :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

CDN... :D
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Grażyna no po prostu cudne hortensjowe pole ;:oj Świetnie to wygląda wokół tarasu, moja sąsiadka zastanawia się co posadzić właśnie przy deskach tarasowych i odeślę ją do twoich fot! Efekt murowany!
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grazynko, Twoje hortensje ogrodowe to number one na forum! Nie widzialam bardziej obfitego kwitnienia w naszych rodzimych ogrodach... Ciesze sie ich uroda razem z Toba :)
Udanego tygodnia ;:196
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Grażynko jakież cudne te Twoje hortensje. ;:138 Normalny szok, takich wysokich ogrodówek jeszcze nie widziałam, gratuluję.
Żurawki także ogromniaste wyrosły. :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Kochani mamy poniedziałek...
Jest piękna pogoda i właśnie piję kawusię...

Tajeczko :wit
U mnie komarów jakby trochę mniej, przynajmniej jest możliwość spędzenia czasu na tarasie i w basenie :lol: Cieszę się bardzo, że podobają Ci się moje hortensje, staram się o nie dbać najlepiej jak umiem... Dziękuję. Miełgo dnia!

Madziu hejka :wit
Jak po weekendzie? Parzymy kawusię ;:304

Milenko dziękuję za radę i zapraszam na kawusię... ;:196

Kasiu uważam, ze Twoja sąsiadka o ile spodoba się jej taka koncepcja śmiało może sadzić te piękne kwiaty, wprawdzie wymagają troszkę pracy ale ich kwitnienie ją wynagradza :) Kawa wtedy smakuje wyśmienicie... Także czasami warto opuścić stereotypowe myślenie i uwierzyć, że się uda!
Miłego dnia!!!

Witaj Aguś ;:196
Ale pojechałaś z tym number one ;:131 Oczywiście sprawiłaś mi wielką radość tą opinią ale tutaj tyle cudnych ogrodów w których kwitną równie piękne hortensje... Dziękuję Ci bardzo, ze dzielisz ze mną moją radość!
Buźka ;:196

Biorę się do pracy :D ale cały czas mam Was na oku, bo inaczej nie potrafię... :D
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Otoczenie tarasu...boskie, musi mi się udać kiedy wypić tam z tobą kawkę ;:168
Widzę basen, widzę basen....trochę wody dla ochłody :tan
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Przyszłam przycupnąć na wspaniałym tarasie :wit
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś, Aniu może jakieś forumowe spotkanie??? :D :D :D Kociołek, grill, wineczko... hmmmmmmm ;:224
A potem hop do wody :heja
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Z chęcią ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”