Ogródek An-ki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Re: Ogródek An-ki

Post »

:lol: :lol: Maju jeszcze miałam zapytać gdzie kupłaś Agnes Schiliger oprócz upojnych Twoich fotek tej róży mam wklejoną tą stronkę.

http://6630r.blog10.fc2.com/page-1.html

-- 13 10 11 03:19:40 --

AgaNet-dziękuję.Artemis jednych zachwyca a inni nie widzą w niej nic uroczego .Ja należę do tych pierwszych i to od pierwszego kwiatuszka.Jak tam pogoda u Was?Lecę zobaczyć.
Awatar użytkownika
jarko
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2010, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu. Piękne róże.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

U mnie akurat leje razem z jakimś paskudnym gradem. Czekam na kolejne różyczki i nie wiem, jak ja będę sadzić w takim zimnie i deszczu :(
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Aniu, :D na tej stronce jest przepiękna baletnica. Czy ja dobrze rozumiem, że Ty myślisz, że to ja Ci podesłałam tą stronkę z tymi gzygzakami :shock:
Nie załapałam o co biega. ;:152
Antona i Agnes kupiłam w Rosen-Direct.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Aniu, to jeszcze raz ja. Wrzuciłam w wątku różanym swoją różyczkę do identyfikacji. Mogłabyś pomóc?
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

U nas była dzisiaj piekna pogoda ,wiec nie było co siedzieć w domu tylko trzeba troche popracować . Na domowe siedzenie będzie czas w zimie . Fishermans z Giardiną --- śliczny duecik ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

A ona coraz bliżej.
Taka ma być zima w tym roku - http://www.twojapogoda.pl/polska/mazowi ... a/sezonowa
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to trzeba sie cieszyć ostatnimi ciepłymi tygodniami ale za to ma szybciej nadejść wiosna :) . To jest pocieszające a jak bedzie to sie okaże Grażynko
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Nie mam dobrych wiesci ... Dziś w nocy był przymrozek. Przeszłam się po ogrodzie i wyglądało na to, że tam jeszcze przymrozek nie dotarł, ale na końcu zobaczyłam liście pomidorków wyraźnie liźnięte mrozem. Boję się, że dziś może być gorzej :roll:
Może być, że już żadne pączki nie zdążą się rozwinąć :(
Duet Giardiny z Fischermen's wyjątkowo gustowny, a Artemis ... boska! ;:138
I wiesz co Anulko? Jak przyjadę, to jednak skorzystam z Twojego przyzwolenia i obciacham Ci ją :lol:
(te patyczki, które miałam, sczerniały :()
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02

Post »

Aniu, GF posadziłam obok Abrahamka, tak jak sugerowałaś ;:108 . Z drugiej strony na razie posadzę białą nn wielkokwiatową, którą uraczyła mnie moja mama :wink: . Ale rozmyślam, aby ostatecznie posadzić tu jakąś angielkę w oranżu (Pat A., Tea Clipper, C.P.Margareta, Lady E.Hamilton, Summer Song ... :roll: ). Czy masz może doświadczenie z którąś z tych odmian? Albo może którą wybrałabyś na moim miejscu? Jest ich tyle ...
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Z prognozy wynika, że zima będzie mroźna, ale szybko sie skończy ;:138
Wolę to niż taką zimę jak w tym roku, kiedy w styczniu był plus, a potem nagle bezśnieżne mrozy w lutym.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aniu ten duecik już raz oglądałam ale nie miałam siły nic pisać. Dzisiaj znowu się na niego napatrzyłam bo on jest ;:167
Mój Fisherman będzie rósł między Marthą a Mme Pierre Oger i myślę że doda im trochę ognia. :lol:
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rozeta pisze:Aniu, GF posadziłam obok Abrahamka, tak jak sugerowałaś ;:108 . Z drugiej strony na razie posadzę białą nn wielkokwiatową, którą uraczyła mnie moja mama :wink: . Ale rozmyślam, aby ostatecznie posadzić tu jakąś angielkę w oranżu (Pat A., Tea Clipper, C.P.Margareta, Lady E.Hamilton, Summer Song ... :roll: ). Czy masz może doświadczenie z którąś z tych odmian? Albo może którą wybrałabyś na moim miejscu? Jest ich tyle ...
Rozetko te co wymieniłaś to wszystkie są piękne z tym ,że najbardziej gorący pomarańcz ma Summer Song i gdy Ghislaine wyblaknie do kremu ta róza ładnie się uwypukli na jej tle lub przy niej.Ja mam Crown Princess Margaretę ale dopiero od wiosny.
Ja podsadziłam GF fiolecikami-bo z jednej strony Vltawa-obok GF a pod nogami na przodzie Lavender Ice.

Maju
-Fishermen,s z Marthą i Oger będzie kapitalnym zestawieniem.Och jak te Twoje piękności zakwitną w przyszłym sezonie to Majka--klękajcie narody.

Jadziu ja wreszcie dzisiaj tez popracowalam ale więcej M.Nawt rabatkę mi wymyślił pod róże :shock:
Pod topór poszła wielka Ketmia i zrobiło się jasno no i ile miejsca pod róże.

Małgosiu trzymam Cię za słowo.Ma być krótka!!!!

-- 15 10 11 06:21:58 --

Chatte-Iza u nas było spokojnie,nie szroniło ale dzisiejsza noc może być na minusie.Pochowałam niektóre doniczkowe.
Jeśli chodzi o patyczki to wiesz,że ich nie żałuję-wybieraj,obcinaj i ukorzeniaj.

Kogro jeśli od marca byłoby ciepełko to ja nie narzekam.Zima ma być zimą ale tylko przez 3 m-ce a nie przez 6.

Wandeczko podobna jak nic do byłej mojej Flamingo ale jest jeszcze jedna łudzoco do niej podobna ale zapomniałam jej imienia.

Maju 411-nie to nie Ty podesłałaś stronę tylko zainspirowana Twoją różą szukałam jej w internecie i między innymi trafiłam na tą "czytelną stronę" :;230

-- 15 10 11 06:23:25 --

Dzisiejsze zdjęcia:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to Aniu podziękowania dla M. za pomoc w uzyskaniu miejsca na nowe nabytki . Fajnie jak druga połowa tez pomaga . Do końca roku szybko przeminie a i do marca można jakoś wytrzymać ,ale nie dłużej ,bo dostaniemy stwardnienia mięśni :;230 ;:196
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak to mile,że o tym pomyślal ale jak widzisz wolał ketmię wyrzucić niż trawniczka choć milimetr oddać :;230

Klematisy kończą kwitnienie(jedynie Arabella dalej produkuje kwiaty)

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”