Adrian postaram sie podciąć goździki, bo baaardzo chciałabym je mieć w przyszłym roku.
Dzisiaj zakwitły w innych kolorach
Krysiu w Cinderellii najbardziej podoba mi się pokrój. Wygląda, jak kula na niskim pniu. Znalazłam ją w necie, opisywaną jako pnąca
Narzekałam na deszcz, a teraz przy upałach nie jestem w stanie nic zrobić na działce. Siadam w cieniu, opryskuję się antykomarem i krople spływają mi po karku.
Bożenko wczesne powojniki miały morze kwiatów, póżniejsze tylko pojedyncze. Za to długo się trzymają

żniw czereśniowych nie będzie, niestety.
Gosia sprawdziłam. Miała byc biała lilia Specjosum Album, wyrosła niska pomarańczowa. Koniec z zakupami na Alll
Marzanko może Ty spróbuj rozmnozyć tę swoją paszczkę i przyślij mi dziecię
A lilijki to dla mnie też niespodzianki
Aniu u mnie pojedyncze róże rozkwitły, ta "najpierwsza" najbardziej cieszy, zwłaszcza, że jest duża i pachnie zabójczo. Większość róż jeszcze w pąkach, albo i nie...
Jadzia Cinderella to w tłumaczeniu Kopciuszek, więc musi być ładna i skromna
Scarlett to piwonia i jest piękna, w realu ładniejsza, ma ciemniejszy kolor. Czekam niecierpliwie na dalsze nowości.
Ola a mnie się wydawało, że pierwsze kwiaty rozwijają się u Ciebie

Na forum już mnóstwo róż, nie mówiąc o piwoniach. Ja w tych upałach nie mam nawet siły na rozmowę z różami.
Krysiu gdybym musiała wybrać tylko jeden gatunek kwiatów do ogródka to miałabym dylemat - piwonie czy lilie?
Krysiu Christin mnie tej wiosny bardzo kusiły markety, trochę nakupiłam i już wiem, że są to lepsze zakupy niż na All. Ciekawa jestem, jak się sprawdzą lidlowskie lilie. Mają być pełne
I jeszcze raz
Nareszcie różowa najpopularniejsza, kwiatów ma niestety niewiele
Powojnikom pogoda się podoba
Rozerwał się cukierek kalmii