PAMELKA ? witaj Pamelko! Mimo chłodu ( dziś padał grad !) ? roślinki powoli rosną. Na moich ukochanych brzozach pojawiły się delikatne listeczki i wielkie drzewo jest już otoczone delikatnym, zielonym woalem...
Wiesz, ta kora ze zdjęć już się prawie skończyła, dokupiłam następne wory...! Mój ogród jest dość duży i znaczna jego część jest dopiero zagospodarowywana, więc są młode rośliny, odstępy między nimi i kora, kora, kora...
COMA ? dobry wieczór, Mariolu ! Ostatnio w mojej koncepcji ogrodu bukszpan uzyskał ważną rolę, więc bardzo się cieszę, że go dostałam . Wszystko już posadzone ? większość krzaczków na stałe miejsca, chociaż z niektórymi chodziłam trochę po ogrodzie. Czy często przesadzasz swoje rośliny ?
MARGO ? Gosiu, paczka rzeczywiście wspaniała !
Liliowce ładnie rosną. Zawsze myślałam, że u mnie wszystko wolno i późno rusza ( np. temperatura jest zawsze o 2 stopnie niższa niż w Warszawie ). Dopiero rozkwita forsycja... A Ty mówisz, że liliowce u Ciebie dopiero ruszyły...Może są młodsze od moich ?
URSULKA ? witaj Ula ! Twoje ?dziecka? będą rozpieszczane . A moja radość jest wielka , to ja Ci dziękuję jeszcze raz !
Dlaczego mi wcześniej nie powiedziałaś o pluciu ?! Już posadziłam i nie poplułam...Czy będzie skuteczne, jak popluję jutro ..?
A to część posadzonych roślin :
Przede wszystkim przedstawiam Wam ?Ulusie ? ? zgodnie z życzeniem ofiarodawczyni , nazwane Jej imieniem !
KATARZYNKA ? hej ! przydepnąć ? przydepnęłam ! Ale żadna broda nie kręci się po okolicy....
RIANE ? cześć, Agata ! Pewnie to ci sami. Ale pan od trawnika też mi taką przywozi ( po 7 zł, a u Ciebie ?)
SZYSZUNIA ? te zakupy, Iwona, nie mają końca... Wolałabym kupować rośliny !
To też z paczuszki - iryski