To sobie firma zarobi na tych parapetach u Ciebie miniaturowe storczyki wyglądają jak normalne bo reszta to giganty ale ja swoim dziś też dałam odżywkę może chociaż troszkę podrosną
Dziękuję
Parapety super - bo szerokie, a ich mieszkańcy -cudowni , co jeden to ładniejszy.Takiego "kalafiora" też bym chciała mieć- słodki jest.
A tak na marginesie-Doroto- czy Twój M też kocha storczyki??? bo mój przez całą zimę narzekał,że okna nie można otworzyć
dorotakol pisze:
To zapewne szanowna mamusia jest z Chełmna Arletko ostrzegam mam dwie duże suki, które "bronią" posesji, a każdego intruza mogą uśmiercić przez zalizanie na śmierć!!!
Prawie zgadłaś z Ostrowia Świeckiego i dobrze, że ostrzegłaś mnie o tych psach. W takim razie Twoja wydawka jest bezpieczna strasznie boję się psów
Parapety masz ślicznie ozdobione i ile jeszcze na nich miejsca
Liodoro ma śliczne liście! Piękny "kalafior" z niego, ale uwielbiam tą cechę Liodoro. Kwiaty oczywiście też piękne, czekam na jakiś pędzik u moich. Jeden na starym pędzie ma keiki . A twój już pachnie?
I piękne zastorczykowane parapety, nawet zobaczyłam jakieś cudne, duże liście z białą obramówką, co to za cudeńko?
Amabilis ma przecudne te liścia... A ta odmiana ma normalnie takie liście czy to jakaś krzyżówka specjalnie tak zrobiona, by liście miały białe obramówki? Nigdy nie widziałam żadnego amabilisa, więc nie wiem... Ale chciałabym mieć tak piękne liścia na parapecie.