Kolorowy ogród Geni - 2008r
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gieniu Często bywam u Ciebie chociaż rzadko coś piszę ale dziś muszę to powiedzieć fajnie,że jesteś z nami,jesteś tak ciepłą osobą i ogród masz jak z bajki.Nie było mnie trochę na forum i dopiero dziś co nieco poczytałam.Gieniu moja Droga nie bierz tego wszystkiego do siebie.Dokąd my jesteśmy to forum żyje i my jesteśmy jego żywym organizmem.
Milutkiego wieczoru
Milutkiego wieczoru
Witaj Geniu
Zima na całego,wszędzie biało, śniegu po kostki,a ja patrzę ....między dwoma tujami kffffiatuszeeeeeeeeek śliczny. No i co tu dużo mówić-biała dama rozsiadła się na całego,ale pięknie to wygłąda.Każda pora roku ma swój urok.Kiedy moje dzieci były małe to jak padał pierwszy śnieg mówiły-mamo ,mamo śnieg pada cieszą się bałwanki.

Zima na całego,wszędzie biało, śniegu po kostki,a ja patrzę ....między dwoma tujami kffffiatuszeeeeeeeeek śliczny. No i co tu dużo mówić-biała dama rozsiadła się na całego,ale pięknie to wygłąda.Każda pora roku ma swój urok.Kiedy moje dzieci były małe to jak padał pierwszy śnieg mówiły-mamo ,mamo śnieg pada cieszą się bałwanki.

- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Wdze Geniu , że wątek sie rozwija..
, a tez juz idę spać dobranoc
.

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Piekne wspomnienia...
:o . Ja jak lepiej się poczuje to tez musze fotki zrobic zimowe i wstawic bo ostatnio wklejałem jakies ponad 10 stron wcześniej w moim wątku...
.

- Tulipan998
- Kontakt:
Tlko , że ja Geniu jestem chory , mówic nie moge tak mnie gardło boli... , kaszel mam tak silny że aż mnie w srodku boli jak zakaszle...
. To przez to okrywanie...
, jak sie lepiej poczuke to zrobie fotki , jak na razie mój wątek będzie gdzies daleko spadał....