Ponieważ dziś był Dzień Dziecka... to wszystkim życzę całego roku wesołego, dobrego i udanego...bo przecież wszyscy jesteśmy dziećmi

Mam nadzieję, że każde z was dostało choć malutki prezent...choćby taki symboliczny

Ja dostałam całkiem sporo prezentów...tak roślinnych jak i innych...ale ponieważ cały czas utrzymywałam was w oczekiwaniu na cudo jakoweś... dziś je otrzymałam i pokazuję ...jest młode, ma pięć cudnich liści, jest cudownie ukorzenione, jędrne i piękne

Ale zanim pokarzę to ...
Nadzieja jest dobrym dodatkiem do każdej ziemi, a nowinki już zaraz za chwileczkęonectica pisze: /.../ Z tego wniosek, że nadzieja, to dobry dodatek do ziemi dla kaktusów![]()
No dawaj te nowinki, bo ja mogę się zestarzeć i już nie skontaktować, zanim się zdecydujesz tajemnice zdradzić

Fajnie by było i mam nadzieję że tak będzie...Filigranowa27 pisze:Pięknie ruszyły do przodu roślinki, ale niech już w tym sezonie kwitną:D.

No właśnie... czekamy i...jest...piasek pustyni pisze:Ładne, ładnie, zwłaszcza euforbie w tym zestawieniuNo to czekamy na to cudo jakoweś
Monstera variegata...cudo jakoweś... zauroczyła mnie i tyle

kocham ją za te cudowne liście...a gdy jeszcze zaczną dziury się robić to chyba zwariuję ze szczęścia

Czy tego się spodziewaliście