Witam
Bogusiu,łany krokusów,żonkil to tylko moje marzenia,brak miejsca,co innego u Ciebie,przestrzeń daje duże możliwości,
dzięki Bogusiu ze zdrowiem lepiej ,chociaż nie całkowicie,
ten krzew co Cię zainteresował to laurowiśnia,wiecznie zielony ,bardzo dekoracyjny,na dodatek pachnące miodem kwiatki,polecam ,
Witaj
Ewuniu,w życiu jak w życiu raz lepiej raz gorzej, troszkę nie domogłam na samym wstępie tego roku,lecz pomału wracam do zdrowia,wracam wspomnieniami do ogrodowych piękności,żeby serducho pocieszyć,
Witaj
Marysiu na forum jestem cały czas może nie zawsze aktywna,różne doły i upadki przewijąją się przez każdego życie,lecz trzeba podnosić się i dźwigać dalej krzyż,wiosenne wspomnienia napawają mnie optymizmem i dają nadzieję że już niedługo tak będzie w realu,
Witaj
Kasiu tęsknię za zapachami wiosennymi w ogrodzie,najwięcej dosadziłam na jesieni cebulowych,bo chciałabym żeby działka na wiosnę mieniła się różnymi kolorami
Witaj
Iwonko te różnorodne kwiatki wiosenne już mi się śnią po nocach
Witaj
Zuziu przedwiośnie trzeba zacząć od domu,jak już będę mogła więcej wychodzić na dwór ,to również zaproszę do domu przedsmak wiosny,właśnie hiacynty najbardziej pachnące muszą zagościć
dzisiaj troszkę widoczków ogólnych mojej działeczki