Moje zielone hobby
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kalanchoe ma naprawdę piękne kwiaty
a ten kolorek 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Halinko bardzo mi się podoba. Ja też mam ale thyrsoides (białe).orange30 pisze:Izuniu to mnie pocieszyłaś, miło mi że Tobie się też podoba
Tyle, że moje jeszcze nie kwitnie, dlatego chętnie oglądam u innych.
Muszę sobie sprawić takie dubium. Śliczny ma kolorek.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- orange30
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kupiłam sobie dzisiaj miniaturową gloksynię, w pierwszym momencie myślałam, że to fiołek, tylko listki nie te. Ale mnie skusiło i znowu mam świeżego kwiatka. Pokażę również moje świeże sadzonki.
Kto zna to proszę mi pomóc zidentyfikować niektóre roślinki, szczególnie chodzi mi o tą malutką z prawej strony w rogu fotki, ma takie małe listeczki, i kwitnie na różowo a wyraźnie widać na tej fotce

czy te wąskie listeczki na przemian rosnące to jakiś aloes czy co innego? No a tą delikatną roślinkę to znam. Dizygoteka - którą dostałam od jednej z forumek.Pozdrowionka

Kto zna to proszę mi pomóc zidentyfikować niektóre roślinki, szczególnie chodzi mi o tą malutką z prawej strony w rogu fotki, ma takie małe listeczki, i kwitnie na różowo a wyraźnie widać na tej fotce

czy te wąskie listeczki na przemian rosnące to jakiś aloes czy co innego? No a tą delikatną roślinkę to znam. Dizygoteka - którą dostałam od jednej z forumek.Pozdrowionka