Moje roślinki - bona
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bona, czy na pierwszym zdjęciu z godziny 11,11 w podłużnej doniczce masz pasiastego aloesa? Ta roślina z lewej strony, co to jest?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aloes? A będzie miał jakieś dzieci? Może masz jakąś maleńką, najmniejszą odnóżkę?
A peperomia, którą kupiłam kiedyś od Tomaszewskiego, miała na doniczce napis: "Bardzo płytki system korzeniowy". Zastanawiam się, czy łatwiej puszcza korzonki w wodzie, czy nie lepiej ją ukorzeniać od razu w ziemi? Kto mi podpowie?
A peperomia, którą kupiłam kiedyś od Tomaszewskiego, miała na doniczce napis: "Bardzo płytki system korzeniowy". Zastanawiam się, czy łatwiej puszcza korzonki w wodzie, czy nie lepiej ją ukorzeniać od razu w ziemi? Kto mi podpowie?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne te nowe roślinki. Fajnie wybarwiona zroślicha. Z zanokcicy też piękny okaz. Ja przyniosłam zwłoki tej paproci od sąsiadki i teraz próbuję przywrócić ją do życia. Zobaczymy czy mi to wyjdzie :P
A tak w ogóle Bożenko to zajrzyj tutaj . ;:2
A tak w ogóle Bożenko to zajrzyj tutaj . ;:2