Witajcie w piękny letni jeszcze dzioneczek
Dorotko350 Dziękuję i zapraszam.Te floksy z drugiego zdjątka są bardziej łososiowe.Jak znajdziesz nazwę to bardzo proszę o podania mi.
Róże masz cudne,ja jeszcze na jesieni planuję kilka dokupić,tylko myśl człowieku gdzie je potem posadzić

Augusty Luise masz rację jest cudna,
hortensji już podkupiłam ,mam 10.na razie stop!!A z jeżówkami to się zobaczy czy na wiosnę jeszcze jakieś skuszą ,te to się zawsze gdzieś upchnie
alicjad31-Alu Dziękuję,,po prostu lubię i kolory i roślinki i dobrą fotografię .Canna jedna tylko kwitnie jak na razie
Tak wylaz na Węgry był super. wypoczynek przedni.
A cóż zrobić, ,że z latami ludzie nabierają ciała,grubcio z mojego M się zrobił i tyle Twój też,,,to nic najważniejsze , jakimi są ludźmi dobro się liczy ,prawda ???
Tulap-Mateuszu Oj jeszcze trochę to do nieba polecę od Twoich pochwał... miodzio na dużą ogrodową
tesia39-Tersko ;slanka-flora-Sławku Dziękuję. Te co kwitną raczej już resztkami to wiosenne nasadzenie.Po innych tylko też wspomnienia zostały.
Hmm ile ja mam jeżówek,,, chyba 8 , to i tak nie dużo.Na wiosnę chyba jakieś pomarańczki czy coś innego się dokupi i gdzieś zawsze upchnie .Mi tężone się bardzo podobają
tade k-Tadziu Witaj sąsiedzie .Tak jeszcze jakieś liliowce ,pojedyncze kwitną.kwitną. A jeden jakiś pełny pomarańczowy,właściwie dopiero zaczął
Żurawki i ja bardzo lubię .Trochę na wiosnę przedobrzyłam i chyba ze 4 spaliłam dałam im za dużą dawkę nawozu

.3 odbiło ale są mniejsze jeszcze.
Jaj coś to na wiosnę( zobaczymy jak przezimują) mogę Ci dać też jakieś pędy do ukorzenienia.A może jeszcze coś znajdziesz u mnie ???
Jeżówek chyba 5 zimowało i to bobrze, Na wiosnę kupiłam 3 jeszcze są nie duże kępy .Zobaczymy jak będzie dalej.Mam ochotę jeszcze na co najmniej 2
Lato mieni się różnymi kolorami;
nawłoć

guziczek jeden

i jeżóweczki

NN

Jeżówka Hot Papaya

JEŻÓWKA MARMALADE

Echinacea Cranberry Cupcake

Z własnego siewu

Dobrego dnia wam życzę