Ogródek u Edzi

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek u Edzi

Post »

To masz następczynię :D moja to łaskę mi zrobi jak pomoże kwiaty z targów przytargać. :wink: Ale do szkółek ze mną jeździ, a u Szmita to się jej całkiem podobało. ;:224
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ania, różnie bywa z tym zainteresowaniem. Jest chwiejne jak nastroje mojej nastolatki. Przynajmniej skorzystam czasem (oczywiście po wyrażeniu zgody) z jej zdjęć. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Edytko pokazujesz cudną kolorową wiosenką ;:167
Tulipanki uwielbiam...... dzięki nim wiosenne ogrody zamieniają się w barwne bukiety ;:167 żonkile też przepiękne, jednak mogę je oglądać tylko w innych ogrodach, bo u mnie nie chcą rosnąć..... Sadzę je od lat i zawsze z czasem zamierają..... trudno.... ale wiosną, kiedy jeszcze tak szaro po zimie, te złociste kępy widoczne wszędzie wokół, wzbudzają moją zazdrość :wink: :lol:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jest szansa, że coś z zainteresowań zostanie dziecku na potem :D W chęci syna nie wierzę, ale przynajmniej wie, jak używać grabi czy szpadla :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Eda_S
500p
500p

Post »

Agusiu, tulipanki uwielbiam i ci roku dosadzam. Kiedyś martwiłam się zasychającymi, szpecącymi liśćmi, ale teraz sadzę je między roślinkami, które je ładnie maskują. Żonkile czy narcyzy (nie odróżniam) też u mnie kapryszą. Co roku jest ich mniej i o kępach chyba też mogę tylko pomarzyć ;:196 .

Ewa, mój synek przejawia większe zainteresowanie ogródkowaniem niż jego starsza siostra. Już pytał czy znajdzie się dla niego jakiś kawałek grządki, cytuję "na moje wysiewy" :D .
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

U mnie też dwie młodsze córcie bardziej rwą się do ogrodnictwa
a co starsze to szkoda gadać nawet już do plewienia nie dopuszczam bo połowę roślinek tracę ;:145 ot i taka pomoc
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Edytko! :wit

Bardzo mi się podoba ten jasny róż u tulipanów oraz fuksja - to moje ulubione barwy.
Córka zrobiła bardzo udane zdjęcia, gratulacje :)

Moja już dorosła córka nie przejawia póki co aktywności w tematach ogrodowych, ale nasz zakątek bardzo lubi i z przyjemnością odpoczywa na leżaku ;-) Pewnie jej się zmieni, jak będzie miała własny kawałek ziemi.

Dobrego piątku i całego weekendu!
Eda_S
500p
500p

Post »

Ula, obawiam się że jak moje młodsze będzie nastolatkiem to też zmieni zainteresowania. Ale póki co mam z kim pogadać o kiełkowaniu, kolorach, zapachach itp. :D

Aguniu, tulipany o których wspomniałaś (szczególnie różowe) zachwyciły mnie nie tylko kolorem ale też ogromnym kwiatem. Za komplement dziękuję w imieniu córki :) .
Zainteresowania czy pasje - ważne że są, choćby nawet były inne niż ogrodowe. Pozdrawiam cieplutko.
P. S. Promienny avatarek ;:333 .
Awatar użytkownika
merymg
200p
200p
Od: 4 mar 2013, o 14:22

Post »

Witaj Edytko! Moja " 16-sta" już dawno minęla ;:138 A teraz kocyk, fotelik, kawka i kompeterek, tylko żeby tak niemiłosiernie nie gwizdało za oknem ;:145 Dobrze że chociaż można oglądać przecudne kwiatowe pocieszacze ;:3
Moi nastolatkowie w ogrodzie to tak różnie- męska część/sztuk 1/ do tych technicznych spraw to pierwsza, "bo ty mamuś to się na tym nie znasz", żeńska część moich latorośli /sztuk 2/ to zależy od dnia, jak poproszę o pomoc to owszem, ale muszą razem, bo jak nie to było "niesprawiedliwe". Ale młodsza z nich ma już swoje wizje artystyczne i lubi doradzać w kwestiach planowania nasadzeń. Gdy były mniejsze oczywiście był etap własnych rabatek i własnych roślinek, teraz są ciekawsze ;:27 i ;:166 zajęcia.
pozdrawiam i miłego weekendu
Małgoś
Małgoś
Eda_S
500p
500p

Post »

Małgoś, jak czytam to w różnym wieku różnie bywa z chęciami dzieci do pomocy. Jeśli ją oferują - trzeba korzystać :wink: .Skoro już jesteś w domku to życzę miłego, spokojnego weekendu. Pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Edytko kolejne wiosenne fotki ;:333 córeczka nieźle się spełnia w roli fotografa ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Eda_S
500p
500p

Post »

Aga, moje dziecię to "córka tatusia", którego hobby to fotografowanie. Chyba muszę wiosną uśmiechnąć się do niego o parę lekcji, bo męczę Was strasznie moimi "telefonowymi" zdjęciami :oops: .Udanego weekendu :wit
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A córunia tatunia, wiem coś o tym też taką jestem :wink:
Pytaj jeśli chcesz może w sferze fotografii będę mogła coś podpowiedzieć.
Tobie również miłego weekendu, ja jeszcze godzinka i lecę cieszyć się weekendem.
Jutro planuję wyskoczyć do ogrodu i działać :tan
Eda_S
500p
500p

Post »

Aga, najpierw muszę wiedzieć o co pytać :lol: . Może lepiej póki co będę kompromitować się u mojego m. a jak już będę co nieco orientować się w temacie fotografii to chętnie skorzystam z Twoich podpowiedzi ;:168 . Skoro planujesz weekend w ogródeczku to życzę dużo ;:3 .
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jasne :wink:
Planuję, mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje mi planów 8-)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”