W stronę słońca 2
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W stronę słońca 2
No, znam takie sytuacje, kiedy znienacka jakaś roślina ląduje w koszyku 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Ciekawe przygody ,ja też takie miewam ,ale cóż taka kolej ,straty muszą być .Pozdrawiam 

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Renatko, mogę sie domyślac że teraz głowy do roślinek i do forum to nie masz. I wcale sie nie dziwię bardzo ważny dzien przed Tobą i masa przygotowań. Czy już sukienkę wybrałaś? Liste gości zrobiliście, obrączki kupione? A co najważniejsze kiedy masz temin wesela ? Gratuluję kochana i pozdrawiam serdecznie i cieplutko.
Ps. u mnie robi sie coraz cieplej i śnieg zaczyna sie rozpuszczać i ci naważniejsze słoneczko sie pojawia na niebie
Ps. u mnie robi sie coraz cieplej i śnieg zaczyna sie rozpuszczać i ci naważniejsze słoneczko sie pojawia na niebie

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Reniusiu, gratuluję odważnej decyzji.
A na kiedy planujesz tę wielką uroczystość?Pamiętaj, że my tu wszystkie życzliwie będziemy cię wspierać złotymi radami, a jak trzeba będzie to zawiniemy rękawy i pomożemy w przyziemnych sprawach związanych z przygotowaniami. 

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
No i przegapiłabym przygotowania do tak ważnej uroczystości
dobrze, że w porę jestem
Kiedy ślub?

Kiedy ślub?
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
O rety
przegapiłam wieści o ślubie
ze swojej strony życzę wszystkiego co najlepsze 

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
To się sprawa wydała dlaczego nas tak zaniedbujesz, rozumiem to co przed Tobą jest dużo ważniejsze.
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Przyłączam siębyna pisze:Reniusiu, gratuluję odważnej decyzji.A na kiedy planujesz tę wielką uroczystość?Pamiętaj, że my tu wszystkie życzliwie będziemy cię wspierać złotymi radami, a jak trzeba będzie to zawiniemy rękawy i pomożemy w przyziemnych sprawach związanych z przygotowaniami.

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Reniu nie dziwię się, że nie zaglądałaś, przygotowania do takiego ważnego wydarzenia pochłaniają mnóstwo czasu. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupioną sukienką...pliss
Nasionkowe zakupy rewelacyjne
...moja ukochana facelia...jak się cieszę 

Nasionkowe zakupy rewelacyjne

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Ja też...... Reniu szczęściaFraszka_1 pisze:O retyprzegapiłam wieści o ślubie
ze swojej strony życzę wszystkiego co najlepsze

Pozdrawiam Alicja
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Witam Was kochaniutkie
Wiosennie się nam robi za oknem słoneczko ogrzewa wszystko dookoła,ale zima jeszcze może nas zaskoczyć!
Dorotko nie dziękuję,żeby nie zapeszyć.Słoneczko właśnie pięknie świeci jakby już koniec zimy był,ale kto wie czy to nie taka cisza przed burzą
, ale i tak nam w tym roku zima szybciutko zleciała.
Gosiu oj stresa mam
tyle przygotowań przed Nami.
Haahaa
jakbym siebie widziała - chociaż jedna torebeczka tych nasion,no,no tak na próbę.A potem jest zastanawianie się pół wiosny "gdzie ja to posadzę?"
Natalko bardzo dziwna sytuacja,może my mamy jakieś inne koszyki czy coś
e-babcia oj tak.
Sylwuś To tak
data ślubu już jest ustalona na 2.sierpień
mam nadzieję że chociaż pogoda dopisze w ten dzień! Obrączki na wiosnę kupimy teraz troszki zimno i też boję się że latem palce mi troszki zgrubną od gorąca i będzie problem z założeniem
Suknia już jest i no jeszcze dodatków poszukuje,butów no i ostatnie przymiarki Mnie czekają...
U Mnie też słoneczko świeci na całego,chociaż śnieg nie chce tak szybko się topić.
Grażynko o to dziękuję bardzo! Bo Mi się rady bardzo przydadzą! Co? jak? gdzie? itp. bo powoli zaczynam mieć mętlik w głowie
Będę pisać - na pewno!
Aguś nic nie przegapiłaś,przygotowania trwają a z wiosną to ruszą na całego,chociaż już teraz jak sobie pomyślę to niby jest jeszcze trochi czasu do ślubu a z drugiej strony to nim się obejrzę to będę panikę siać że tydzień został!
2.08.2014 godz. 15.00
Natalko nie dziękuję żeby nie zapeszyć
Dorotko oj wiem że teraz Mnie tak często na forum nie ma
myślami jestem troszki dotyczącymi ślubu i wszystko co się z nim wiąże. Postaram się być w miare na bieżąco na fo,będę pisać jak mi przygotowania idą,będę was się kochane radzić co i jak?
ale wiosna nadchodzi to i forumowe zasiewy ruszą i nowe plany ogrodowe
Joasiu
będę pisać,będę!
Aniu suknia zakupiona już jest w tamtym tygodniu,jeszcze ostatnie poprawki ,dodatki Mnie czekają. Jak leży sobie w tym pokrowcu to taka jakaś zwykła się wydaje,ale dopiero jak sie ją ubierze to normalnie jak nie ta - plącze sie w tym co pisze
haahaa. Postaram się zrobić zdjęcia,ale jak Mi nie wyjdą to od razu mówię - kobitki musicie poczekać do sierpnia
Alu

Wiosennie się nam robi za oknem słoneczko ogrzewa wszystko dookoła,ale zima jeszcze może nas zaskoczyć!
Dorotko nie dziękuję,żeby nie zapeszyć.Słoneczko właśnie pięknie świeci jakby już koniec zimy był,ale kto wie czy to nie taka cisza przed burzą

Gosiu oj stresa mam

Haahaa

Natalko bardzo dziwna sytuacja,może my mamy jakieś inne koszyki czy coś

e-babcia oj tak.
Sylwuś To tak

U Mnie też słoneczko świeci na całego,chociaż śnieg nie chce tak szybko się topić.
Grażynko o to dziękuję bardzo! Bo Mi się rady bardzo przydadzą! Co? jak? gdzie? itp. bo powoli zaczynam mieć mętlik w głowie

Aguś nic nie przegapiłaś,przygotowania trwają a z wiosną to ruszą na całego,chociaż już teraz jak sobie pomyślę to niby jest jeszcze trochi czasu do ślubu a z drugiej strony to nim się obejrzę to będę panikę siać że tydzień został!

2.08.2014 godz. 15.00

Natalko nie dziękuję żeby nie zapeszyć

Dorotko oj wiem że teraz Mnie tak często na forum nie ma

Joasiu

Aniu suknia zakupiona już jest w tamtym tygodniu,jeszcze ostatnie poprawki ,dodatki Mnie czekają. Jak leży sobie w tym pokrowcu to taka jakaś zwykła się wydaje,ale dopiero jak sie ją ubierze to normalnie jak nie ta - plącze sie w tym co pisze

Alu

- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Oj to naprawdę troszkę czasu ci jeszcze zostało , na pewno o wiele więcej niż mnie przed naszym ślubem
Dokładanie 2 listopada 2006 r potwierdziło się że jestem w ciąży a 2 Grudnia 2006 roku już był ślub na 80 osób.
Więc aż całe 30 dni
Wszystko załatwiliśmy , nauki , próby.....
Tak się złożyło że swego czasu śpiewałam w zespole który również śpiewał dla kościoła jako chórek , więc i chórek był w składzie 40 osób. Tylko beze mnie
Ślubu udzielał nam ksiądz który dobrze nas znał , więc i kazanie było śliczne
Nawet na spotkaniach sobie żartował do mojego męża , że jak nie będzie o mnie dbał i szanował to na naszym cmentarzu chował pierwsza osobę i może chować ostatnią
Krawcowa wyczarowała sukienkę w 3 tygodnie , tylko dlatego że to była mama mojej przyjaciółki
Jakoś się wszystko udało , i wspomnienia są super.
I u was wszystko się uda , trzymam za was kciuki i życzę pomyślnych przygotowań

Dokładanie 2 listopada 2006 r potwierdziło się że jestem w ciąży a 2 Grudnia 2006 roku już był ślub na 80 osób.
Więc aż całe 30 dni

Wszystko załatwiliśmy , nauki , próby.....
Tak się złożyło że swego czasu śpiewałam w zespole który również śpiewał dla kościoła jako chórek , więc i chórek był w składzie 40 osób. Tylko beze mnie

Ślubu udzielał nam ksiądz który dobrze nas znał , więc i kazanie było śliczne

Krawcowa wyczarowała sukienkę w 3 tygodnie , tylko dlatego że to była mama mojej przyjaciółki

Jakoś się wszystko udało , i wspomnienia są super.
I u was wszystko się uda , trzymam za was kciuki i życzę pomyślnych przygotowań

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Gosiu ślub w 30 dni!
Ja Cię podziwiam! I wszystko na tip top się udało i co najważniejsze na czas ;)! Oj teraz to troszki schodzi z tymi naukami to znów poradnia życia rodzinnego,mamy termin do poradni za 10 dni zobaczymy co to tam będą nam ciekawego opowiadać
. Kurcze teraz z tymi salami to jest
1-1,5 lat wcześniej trzeba sobie zarezerwować albo możesz coś wcześniej ale w terminie takim jesienno-zimowym bo jakieś gdzieś wolne miejsce mają - ehh... Ważne że to już mamy z głowy wszystko załatwione to tylko formalności papierkowe trzeba dostarczyć,pojechac tu to tam,a z wiosną ruszyć z obrączkami,zaproszeniami laalaalaa ....

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Reniu piękny czas przed Wami, mimo tego że w tym roku mija już 4 lata pamiętam te chwile jak dziś