W stronę słońca 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W stronę słońca 2

Post »

No, znam takie sytuacje, kiedy znienacka jakaś roślina ląduje w koszyku ;:306
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Ciekawe przygody ,ja też takie miewam ,ale cóż taka kolej ,straty muszą być .Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Renatko, mogę sie domyślac że teraz głowy do roślinek i do forum to nie masz. I wcale sie nie dziwię bardzo ważny dzien przed Tobą i masa przygotowań. Czy już sukienkę wybrałaś? Liste gości zrobiliście, obrączki kupione? A co najważniejsze kiedy masz temin wesela ? Gratuluję kochana i pozdrawiam serdecznie i cieplutko.
Ps. u mnie robi sie coraz cieplej i śnieg zaczyna sie rozpuszczać i ci naważniejsze słoneczko sie pojawia na niebie :)
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18

Post »

Reniusiu, gratuluję odważnej decyzji. ;:196 A na kiedy planujesz tę wielką uroczystość?Pamiętaj, że my tu wszystkie życzliwie będziemy cię wspierać złotymi radami, a jak trzeba będzie to zawiniemy rękawy i pomożemy w przyziemnych sprawach związanych z przygotowaniami. :wink:
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Reniu witaj ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

No i przegapiłabym przygotowania do tak ważnej uroczystości ;:223 dobrze, że w porę jestem ;:oj
Kiedy ślub?
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

O rety ;:oj przegapiłam wieści o ślubie :oops: ze swojej strony życzę wszystkiego co najlepsze ;:167
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

To się sprawa wydała dlaczego nas tak zaniedbujesz, rozumiem to co przed Tobą jest dużo ważniejsze.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

byna pisze:Reniusiu, gratuluję odważnej decyzji. ;:196 A na kiedy planujesz tę wielką uroczystość?Pamiętaj, że my tu wszystkie życzliwie będziemy cię wspierać złotymi radami, a jak trzeba będzie to zawiniemy rękawy i pomożemy w przyziemnych sprawach związanych z przygotowaniami. :wink:
Przyłączam się :tan
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Reniu nie dziwię się, że nie zaglądałaś, przygotowania do takiego ważnego wydarzenia pochłaniają mnóstwo czasu. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupioną sukienką...pliss :wink:
Nasionkowe zakupy rewelacyjne ;:215 ...moja ukochana facelia...jak się cieszę :heja
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Fraszka_1 pisze:O rety ;:oj przegapiłam wieści o ślubie :oops: ze swojej strony życzę wszystkiego co najlepsze ;:167
Ja też...... Reniu szczęścia ;:196
Pozdrawiam Alicja
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Witam Was kochaniutkie ;:196
Wiosennie się nam robi za oknem słoneczko ogrzewa wszystko dookoła,ale zima jeszcze może nas zaskoczyć!

Dorotko nie dziękuję,żeby nie zapeszyć.Słoneczko właśnie pięknie świeci jakby już koniec zimy był,ale kto wie czy to nie taka cisza przed burzą ;:173 , ale i tak nam w tym roku zima szybciutko zleciała. :lol:
Gosiu oj stresa mam ;:131 tyle przygotowań przed Nami.
Haahaa ;:306 jakbym siebie widziała - chociaż jedna torebeczka tych nasion,no,no tak na próbę.A potem jest zastanawianie się pół wiosny "gdzie ja to posadzę?"
Natalko bardzo dziwna sytuacja,może my mamy jakieś inne koszyki czy coś ;:306
e-babcia oj tak.
Sylwuś To tak :wink: data ślubu już jest ustalona na 2.sierpień :tan mam nadzieję że chociaż pogoda dopisze w ten dzień! Obrączki na wiosnę kupimy teraz troszki zimno i też boję się że latem palce mi troszki zgrubną od gorąca i będzie problem z założeniem ;:306 Suknia już jest i no jeszcze dodatków poszukuje,butów no i ostatnie przymiarki Mnie czekają...
U Mnie też słoneczko świeci na całego,chociaż śnieg nie chce tak szybko się topić.
Grażynko o to dziękuję bardzo! Bo Mi się rady bardzo przydadzą! Co? jak? gdzie? itp. bo powoli zaczynam mieć mętlik w głowie ;:219 Będę pisać - na pewno!
Aguś nic nie przegapiłaś,przygotowania trwają a z wiosną to ruszą na całego,chociaż już teraz jak sobie pomyślę to niby jest jeszcze trochi czasu do ślubu a z drugiej strony to nim się obejrzę to będę panikę siać że tydzień został! ;:306
2.08.2014 godz. 15.00 ;:167
Natalko nie dziękuję żeby nie zapeszyć ;:108
Dorotko oj wiem że teraz Mnie tak często na forum nie ma ;:131 myślami jestem troszki dotyczącymi ślubu i wszystko co się z nim wiąże. Postaram się być w miare na bieżąco na fo,będę pisać jak mi przygotowania idą,będę was się kochane radzić co i jak? :lol: ale wiosna nadchodzi to i forumowe zasiewy ruszą i nowe plany ogrodowe :tan
Joasiu ;:196 będę pisać,będę!
Aniu suknia zakupiona już jest w tamtym tygodniu,jeszcze ostatnie poprawki ,dodatki Mnie czekają. Jak leży sobie w tym pokrowcu to taka jakaś zwykła się wydaje,ale dopiero jak sie ją ubierze to normalnie jak nie ta - plącze sie w tym co pisze ;:306 haahaa. Postaram się zrobić zdjęcia,ale jak Mi nie wyjdą to od razu mówię - kobitki musicie poczekać do sierpnia ;:306
Alu ;:196
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Oj to naprawdę troszkę czasu ci jeszcze zostało , na pewno o wiele więcej niż mnie przed naszym ślubem ;:306
Dokładanie 2 listopada 2006 r potwierdziło się że jestem w ciąży a 2 Grudnia 2006 roku już był ślub na 80 osób.
Więc aż całe 30 dni ;:306
Wszystko załatwiliśmy , nauki , próby.....
Tak się złożyło że swego czasu śpiewałam w zespole który również śpiewał dla kościoła jako chórek , więc i chórek był w składzie 40 osób. Tylko beze mnie ;:224
Ślubu udzielał nam ksiądz który dobrze nas znał , więc i kazanie było śliczne ;:170 Nawet na spotkaniach sobie żartował do mojego męża , że jak nie będzie o mnie dbał i szanował to na naszym cmentarzu chował pierwsza osobę i może chować ostatnią ;:306 ;:306 ;:306 ;:306
Krawcowa wyczarowała sukienkę w 3 tygodnie , tylko dlatego że to była mama mojej przyjaciółki ;:168
Jakoś się wszystko udało , i wspomnienia są super.
I u was wszystko się uda , trzymam za was kciuki i życzę pomyślnych przygotowań ;:168
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Gosiu ślub w 30 dni! ;:224 Ja Cię podziwiam! I wszystko na tip top się udało i co najważniejsze na czas ;)! Oj teraz to troszki schodzi z tymi naukami to znów poradnia życia rodzinnego,mamy termin do poradni za 10 dni zobaczymy co to tam będą nam ciekawego opowiadać :wink: . Kurcze teraz z tymi salami to jest ;:219 1-1,5 lat wcześniej trzeba sobie zarezerwować albo możesz coś wcześniej ale w terminie takim jesienno-zimowym bo jakieś gdzieś wolne miejsce mają - ehh... Ważne że to już mamy z głowy wszystko załatwione to tylko formalności papierkowe trzeba dostarczyć,pojechac tu to tam,a z wiosną ruszyć z obrączkami,zaproszeniami laalaalaa ....
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Reniu piękny czas przed Wami, mimo tego że w tym roku mija już 4 lata pamiętam te chwile jak dziś ;:224
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”