aguniada-Aguś;becia123 -Beatko Budleja pierwszy rok tak duża urosła,dlatego tak cieszy

Folksy bardzo lubię i ich cudowny zaopach

Dziękuję za uznanie
lora-Misiu, jonatanka-Asiu Witajcie dziewczynki

dziękuję za miłe słowa..Floksy te na słońcu juz przekwitaja , a te w cieniu jeszcze kwitną.Bardzo je lubię .Języczka i budleja z dnia na dzień pięknieje,A popatrz,ńic nie wiedziałam,że na drugiej półkuli uważana jest za chwast

Mi one sie podobaja i nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich.Dziękuję za miłe słowa
zielonajagoda-Iwonko; Helen Wiem,że boćki odlecą i przylecą.Ale potem to puste gniazdo jakoś napawa smutkiem,lubie się im przygladać

floksiki lubię, bardzo.A budleja moja pierwszy rok taka duża i fajna

Ja tylko nasypuję kopczyk z trocin na budjeję i to wszystko
Mandragora-Milenko witaj,to nic,że się zgubiłam,,,ale jakoś mnie znalazłaś
koziorozec-Maro To prawda,możności ogladania boćków z tarasu to piekna sprawa,,,ja to bardzo lubię i cieszy mnie ich widok
Nutka81-Małgosiu Witaj w tej części wątku

No cóż zmiany widoczne,bo to 6 latek mija,Chociaz przez pierwsze 2 lata to tam nic sie nie działo.,oprócz wypalenia chwastów,posadzenia tuji i zasiania trawy,Ale jak chce mieć sie ładnie to trzba pracowac i pracować

Fiona to nasza ulubienica rodzinna

a dubleja pierwszy rok taka duuuużżąaaa urosła i cieszy oczy
Darmokot-Michale Może trzeba poczekaćjeszcze rok czy 2 i Twija budleja też duża urośnie,,,moje tez wczesniej były mniejsze,W tym rok taki okaz juz z niej fajny
RomciaW witaj w tej części . Dzięki za uznanie

Kosmosy bardzo mi sie podobaja,,,to sa posiane z Twoich nasionek

.Mam pytanko,czy one się juz potem wysiewają czy trzeba je co roku na wiosnę siać??Bo ja mam je pierwszy raz i niestety nie wiem
jeszcze ogrodowo;
lilie
http://images64.fotosik.pl/105/295974b1e9bda826.jpg[/img]

[/url]
galtonia;

mieczyki jeszcze;

milin;

i jak lato to słonecznik;