Dzięki
Staram się jak mogę
Dziś u mnie pada.To nawet i dobrze bo powinnam troszkę czasu spędzić Wróciły "smarkate lata". Ale kubek gorącej herbatki z miodem, cytryną i domowego soku malinowego i będę jak nowo narodzona.
Agnieszko zdrowie najważniejsze! wiosna jest zdradliwa i lepiej zostać dwa trzy dni w domu kurując się niż......
U mnie bardzo się ochłodziło, a wczoraj było 23 st. dzisiaj rano 4
Agnieszko piękne masz żonkile i tulipany już tak obficie u Ciebie kwitną. Moje w większości jeszcze w pąkach. Ochłodziło się strasznie trzymaj się zdrowo kochana
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Dziękuję za życzenia Z choróbskiem i wygrywam.
Ja także jeszcze czekam z niecierpliwością na 3 odmiany (1 niskie a 2 wysokie), które w tym roku mają pierwszy raz zakwitnąć
Widok z okna ogródeczków
Agniesiu!..z wielką przyjemnością spędziłam kilka chwil u Ciebie w wątku. Rewelacyjne przemiany,ciekawie zaaranżowane rabatki i twoje wielkie dla roślinek. Bardzo podoba mi się usytuowanie domku...w głębi ogrodu. Takie rozwiązania są / tez tak mam/. Będę Ci kibicowała w kolejnych działaniach i z chęcią będę powracała
Aguś, piękna wiosenka w Twoim ogrodzie, super jak wszystko budzi się do życia, a każdy najmniejszy kwiatuszek tak bardzo cieszy, z liliami miałam podobnie, chyba za późno posadzone nie miały siły przebicia w zeszłym sezonie w tym wszystkie wyszły . Ten żółty lilak na zdjęciu jest boski, jeśli w rzeczywistości będzie miał taki sam kolor trafi na listę moich chciejstw, tylko muszę uzbroić się w cierpliwość i poczekać jak u Ciebie zakwitnie albo kupić już kwitnący. Fajny widoczek masz z okna
Bogusiu cieszę się bardzo że mój ogródek Ci się podoba Zapraszam serdecznie
Aniu dla mnie też wczesna wiosna to krokusiki a później tulipany, narcyze i pierwiosnki
Aniu w czasie choroby tylko to mi pozostawało - popatrzeć na ogród z okna. Skrzydłokwiaty zostały porozsadzane do większych donic i widać że im to pasuje
Ilona po prostu nie mogłam oprzeć się temu liliakowi. Mam nadzieję że za rok się nie rozczaruję jego kwiatami.