Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród 2

Post »

SYLWUŚ kochana czy ty tego pecha sama nie wywołujesz przez to, że tak wierzysz w przesądy.
Powiedz sobie że przesądy nie istnieją ,że nie ma czegoś takiego i powiedz że każdego dnia będziesz szczęśliwa.Ala
Pozdrawiam Alicja
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Sylwio,bardzo dbasz oswój ogród,on taki piękny, a na wiosnę dopiero będzie kolorowo tyle zakupów zrobionych ;:196
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sylwio dziękuje za inspiracje.... bo miałam problem co posadzić na pasku 8m2 po mojej łączce tulipanowej ;:131 Już wiem że zrobię aksamitki i rozchodniki ;:333 Podziwiam zapał i efekty ;:215 Dalej szykuje moje urodzinki bo jutro goście goście... a ja taka padnięta po ciśnięciu planów w pracy ;:130 Oby nie padało to działeczkowanie będzie ;:136

Pozdrawiam ciepło, mam nadzieje że już lepszy nastrój i się poukładały Twoje sprawy ;:167 ;:168
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witajcie :wit
Dzisiaj nie pada wiec rano pobiegłam na działeczkę zobaczyć co i jak. Na zakupy nie jadę bo pewnie cos bym znowu przywiozła, więc dzisiaj odpoczynek :)
Aniu- asta6265 miałam dzisiaj sadzić cebulki ale poczekam aż dojdą z cebulekwiatowe.pl i wtedy wszystkie posadzę ( jeszcze tylko musza znaleźć dla nich miejsce )
Aluś-alicjad31 myślisz że to tak może być? Coraz częściej ostatnio powtarzam sobie rano dzisiaj będę szczęśliwa, nic mnie nie zdenerwuje ale zaraz życie stawia mnie w takie sytuacje ze albo jestem zdenerwowana albo płaczę po kątach, żeby nikt nie widział. Powtarzam sobie że jestem sama to musze być silna i się nie dać.
Martusiu- koziorozec bardziej dba o niego moja mama, gdy ja jestem w pracy chodzi i wyrywa mi chwasty. Ile mogę to działam. W końcu moją mamę chce też odciążyć z prac w ogrodzie.
Witam nowego gościa Anetko- wiewioreczka cieszę się że mogłam pomóc :). Mam nadzieję że pogoda dopisze i wszystko się uda :) Nastrój już lepszy a sprawy ;:167 cóż znowu jestem sama :(
Pozdrawiam wszystkim bardzo cieplutko i życzę miłej soboty
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Zaszalałaś Sylwuś,a ja miałam szczęście, bo takie skarby dostałam w prezencie od moich przyjaciółek :heja .Ciekawe co wymyślisz z tym korytem a może posadzisz jakieś rośliny lubiące mieć mokro np irysy syberyjskie ,krwawnica ,albo trawy jeśli jest to niedaleko oczka .Rozwiązań wiele .Czy masz może już kuleczki na Pięknotce u mnie się już pokazały takie miniaturowe ,bo to młode roslinki
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Jadziu to teraz tylko sadzić i czekać do wiosny :) Rowek jak na razie został bez pomysłu i poczeka do wiosny. A Pięknotka ma malusie kuleczki, sadziłam ze będą większe. Na dowód tego wstawiam zdjęcia :)

Obrazek

Obrazek

LILAK MEYERA zakwitł, co prawda ma bardzo malutki kwiatek ale cieszy :)
Obrazek

Na krzewuszkach też zauważyłam kwiatki, czytałam ze to normalny proces, ze powtarzają kwitnienie.

Obrazek

Obrazek

Pięciornik kwitnie jak oszalały , ale tylko żółty. Delikatnie różowy ma tylko parę kwiatków.
Obrazek

Obrazek

Perukowiec dostaje już jesiennych kolorków
Obrazek

Wiosna 2013
Obrazek

Jesień 2013 ( powiększyłam liczbę tulipanów na rabatce)
Obrazek

Wiosna 2014
?????
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Kochana odebrało mi mowę ,talie dzieło odstawiłaś że mi mowe odebrało ,ślicznie i ze smaczkiem roczek dwa i ogrod nawiedzą wycieczki nie tylko z fo ,ale i okolic ;:oj ;:oj pełen szacun jak mówi mój wnuczek ;:138 ;:138 Jak doczekam wiosny będe częstym gościem ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Sylwuś :wit zakupy cebulowe rewelacyjne ;:215 wiosną będzie cudowny widok jak wszystkie zakwitną. Powiedz kochana jak długo masz pięknotkę, chciałam zakupić, ale gdzieś czytałam że potrafi wymarzać :(
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Sylwuś, jak pięknie to wszystko zrobiłaś ;:215 ;:215 ;:215
Pięknotkę masz kupioną, czy z nasion, bo ja siałam z nasion, ale nic z tego nie wyszło ;:108
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Jadziu dziękuję za pochwały ale kochana jeszcze przed Tobą długie lata i nigdzie mi się nie wybieraj chyba że do pięknego swojego ogródeczka. Pochwały od Ciebie to dla mnie zaszczyt. Buziaczki ;:196 ;:196
Aniu, Iwonko dziękuję, pięknotkę kupiłam w tym roku najpierw jedna a później druga bo musza rosnąć dwa egzemplarze, żeby na jesieni mogły być owoce- kuleczki. Sama jestem ciekawa jak przetrwa zimę. Posadzona jest w nie przewiewnym miejscu. Na zimę okryję ją i poczekam do wiosny.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Naprawde Sylwunia bądz dumna,gdybym mieszkała obo CCiebie to wpadłabym i uściskała CIĘ ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

A tego to nie wiedziałam, ale pięknotka mi się podoba i pewnie będę jeszcze jej szukała, pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Jadziu a ja byłabym częstym gościem u Ciebie i też bym Cię uściskała. Szkoda że nie mieszkamy blisko :( Zawsze moja babcia mówiła do mnie Sylwunia cieszę się że Ty się tak do mnie zwracasz. Kochana jesteś. Nie załamuj się, może trzeba skonsultować się z innym lekarzem.
Iwonko jak dokonywałam zakupu to też nie wiedziałam. Dowiedziałam się od Jadzia Jakuch.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

U mnie też malusie kuleczki a na fotkach wyglądają wielgachne .Nic to, może w przyszłych latach będą większe dobrze ,że w ogóle się pojawiły .Będzie kwieciście na wiosnę na tej rabatce jak zakwitnie taka ilość tulipanów .Czyściutko ;:180 a u mnie taki misz- masz ale co poradzić jak chce mieć kolorowo o każdej porze roku ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Jadziu dziękuję za miłe słowa ;:196 Też dążę do tego żeby o każdej porze roku coś kwitło ( zimą oczywiście w domku). zobaczymy czy rabatka z 10 tulipanami się sprawdzi.
Też mam nadzieję że będą większe. A powiedz mi okrywasz ja na zimę? Jeśli tak to czym?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”