Witam Was wszystkie bardzo pięknie.
Grażynko Warm Welcom-gorące powitanie,mówi sama za siebie.Widać ją na odległość.Cieszę się,że ją zatrzymałaś.
Aniu DS-kwitną i płaczą.Wyglądają jak zmokłe kury.Mam nadzieję,że nie wszystkie pogniją(pąki) i jednak się nacieszę.
Ewa-a tam zakąsa-to co ja mam mówić jak pokażesz oststnie zakupy.No i ten areał-ach!!!Chyba jednak mnie"skąsa"-fajny wyraz!!!
Aniu77-tylko ona ma 4 rok-w pierwszym była mikrutka w zeszłym roku cięta do gleby(no prawie)laski zmarznięte wycięte i prawie nie kwitła-bo i na czym A teraz odrodzenie-cudo!!!
Tosia ten zamek-restauracja to blisko nas tak,że pogodzisz przyjemności.
Maju 411-Marjoli M i L,amant -kupiła Tosia w markecie teraz wiosną.Sadzonki male i obie wsadziłam do jednej dziury.Wyrósł piękny krzew i tylko do końca nie wiem która to pierwsza pokazała kwiaty.Myślę ,że Marjolli-ale czekam aż otworzy ten cudny pąk i wtedy już będę wiedziała.
Danusia to na wąchanie zamow się do Kogrusi.Pachnie intensywnie ale nie pamiętam o jakiej porze dnia-po południu zapach jest delikatny.
Eluśka dobrze,że było Ci po drodze i wstąpiłaś

Szkoda,że pracujesz i nie możesz się do nas wybrać ale jednak może?
Anabuko-Aniu witaj.Dzięki za odwiedziny.
Jadziu ach te mrówki i ślimaki. Jestem ciekawa czy teraz już nasionek nie wykradną.Dobrze,że nas gradobicie ominęło.
Alionuszko-masz więcej roślin i prawdziwą dżunglę, to do Ciebie śpieszą wszelkie paskudztwa bo uczta dla nich murowana