Monia noooo...... i znów muszę dopisać kolejne chciejstwa na listę
Piękne zdjęcia a jeszcze lepsze roślinki na nich te serduszki zwłaszcza ta pierwsza jaka ma nazwę?
Monisiu,ależ cudeńka pokazujesz. Hosty super lubię je bo taki dzielne i praktycznie bezobsługowe. Pannę-dziewannę na pewno obpstrykam i po weekendzie zaprezentuję.
Stała się rzecz niesamowita - dzisiaj nie padało i UWAGA UWAGA ... świeciło słoneczko toż to szok kto to widział słonko w czerwcu
Grażynko - dziękuję też lubię bodziszki - mam kilka różnych odmian bo są wg mnie są urocze Kasiu - bodziszki kupuje się jako gotowe sadzonki lub nawet same kłącza bez zielonego dość szybko przyrastają i tworzą bardzo ładne kępki koniecznie je sobie spraw bo warto Kasiu - serduszki bardzo mi się podobają, kwiatki mają takie urocze że nie mogę się na nie napatrzeć Jasiu - lubię wszelkie listki w ciapki, paski, mazajki itp dzięki temu roślinki są dekoracyjne nawet jak nie kwitną Monisiu - rób listę rób tylko weź dużą kartkę bo na pewno A5 to za mało ja już przestałam spisywać bo mi się cały zeszyt skończył nie wiem jak nazywa się ta serduszka ale to jakaś niska odmiana która toleruje słonko Atenko - ja też lubię hosty bo mają super liście i tak jak mówisz - są bezobsługowe to czekam na fotki dziewanny
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Stan pogodowy - nie pada oby tak dalej bo moje balkonowe roślinki wreszcie by chciały odetchnąć i spokojnie zawisnąć na swoich miejscach a nie kisić się na podłodze w obawie przed burzą i wichurami
Madziu - kocham serduszki te ich kwiatuszki są boskie Aguś - ja już zaczęłam kupować roślinki w zeszłym roku w kwietniu, chyba dwa dni po kupnie działki jak zabiorę te co rezydują u mamusi to już coś będzie widać Agatko - ty mnie nie denerwuj bo się zamknę w sobie masz szczęście - zaraz będą kolejne fotki Paulii - żurawki hosty i serduszki upodobałam sobie szczególnie, chociaż inne też Patrysiu - no jak ich nie kochać Iwonko - no jeszcze troszkę i zacznie się akcja przesadzanie, ale najpierw trzeba wyrównać poziom i nawieść troszkę ziemi żeby już rabatki planować na lepszym podłożu Tesiu - czekam na busz z utęsknieniem bo lubię jak jest gęsto i kolorowo Kasiu - ja też je uwielbiam Grażynko - jestem jestem kochana, drastyczne zdjęcia wklejałam
No to kolejna porcja foteczek - uwaga - zdjęcia drastyczne - ilość chwastów może zszokować - osoby wrażliwe proszę o opuszczenie wątku
Pielenie i sprzątanie idzie pełną parą:
Tutaj powstaje fundament pod nową altankę:
A tutaj moje tymczasowe rabatki:
Trzonek od łopaty oznacza miejsce gdzie będzie rosła wiśnia
specjalnie dla Madzi variegaty - budowla mojego sąsiada
Monia ale się dzieje u Ciebie! Chwasty nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia także bez żadnego uszczerbku na zdrowiu psychicznym Żeby było pięknie najpierw musi być bałagan Buziolki!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain