Remik- Jesteś świetnym ogrodnikiem Masz naprawdę śliczne mieczyki,dalie wszystkie różne inne kwiaty ,no i ten wspaniały warzywnik.Ja niestety musiałam zrezygnować z niego,ale myślę,że w przyszłym roku coś muszę wymyślić.Bardzo ładnie
Dzień dobry.
Ostatni czas coś ciężki dla forum.. jakoś wszystko w biegu. Dużo pracy. Działka też troszkę mniej opieki ma, ostatnio złapałem się na tym, że.. nie chciało mi się jechać nic robić, na szczęście przemogłem się i przeszło
A to mój ostatni tegoroczny zakup, uśmiechała się tak do mnie, że nie mogłem odpuścić - śliczna różowo-łososiowa jeżówka, zdjęcia niestety nie oddają w pełni jej koloru:
Parę jeszcze letnich fotek:
Jednak już widać, że nieubłaganie lato się kończy:
Remi,myślałam,ze tylko mnie czas tak szybko mija..........jestesmy tuz po przeprowadzce-jeszcze wiele przed nami,no i.... prawie 5 arów do zagospodarowania.Jesteśmy juz po " sianokosach"- takie było trawsko.....
Pamietam Twoje początki,a teraz......
Remi, kolory jak z bajki aż się cieplej robi. Bardzo fajne i różnorodne dalie, ja w tym roku dopiero zaczęłam z nimi współpracę. Kiedyś ich nie lubiłam. Pozdrawiam
Dawno tu nie zaglądałam - okazało się że sporo mnie ominęło, pięknie kwitnące róże, dali i lilie. No i niezłe warzywne plony. Niestety słusznie zauważyłeś - lato ma się ku końcowi. Jakieś krótkie w tym roku było, prawda? Miejmy nadzieję, że jeszcze trochę słonecznych dni nas czeka. No i sadzenie cebulowych na przyszły rok. Czas o tym pomyśleć.
Remi witaj! Mimo , jak to nas zapewniasz, braku czasu, to ogród kwitnący wszystkimi barwami . Jest co pooglądać i podziwiać. Ja podziwiałam jeżówkę w kolorze morelowym. Pisze się na kawałeczek. Pa.