Gosiu - Margo2 
masz rację, dokładnie tak jest.
Tereniu - TerDob 
miło mi, że dotarłaś do mnie, dziękuję.
Ewcia - Ewiczka52 
u mnie też słoneczko króluje, ach, jak się cieszę.
Poczułam, że mi się chce żyć i wzięłam się do porządków wiosennych w domu, tz. wysprzątałam balkon i w ramach odpoczynku i nabrania sił na dalsze porządki wpadłam na forum.
Jutro pójdę spytać o ta trawę cytrynową.
Dzidziu - Zabeczka101059 
dziękuję, dzisiaj u mnie śliczna wiosenna pogoda, jak tak dalej będzie, to w przyszłym tygodniu jadę na działeczkę. Mąż był wczoraj i mówi, że kwiatuszki kwitną, więc już ciągnie mnie tam.
Majeczko - edulkot 
mam nadzieję, że to ostatni śnieg tej wiosny.
Święta spędziłam w Chorzowie i jak zajechałam w sobotę i zobaczyłam, że u was wiosennie, to pomyślałam, że jutro poszukam wiosny. Jakież było moje zdziwienie, jak rano zobaczyłam zaśnieżony Chorzów. Na parkingu nie było widać samochodów. Poczułam się jak w Sączu.
Bożenko - bodzia3012 
u nas też jest już super, słoneczko świeci mocno i czuje sie wiosnę.
Ponoć w moim ogródeczku jest juz kolorowo od kwiatuszków, eM był wczoraj, ale on się na kwiatkach nie zna, więc nie wie co kwitnie.
Izuniu - tu.ja 
ja, niestety, też na forum jestem bardzo rzadko, ciągle czasu brakuje, a jak znajdę troszkę wolnego czasu, to eM okupuje kompa, jego sprawy są zawsze najważniejsze, więc muszę ustąpić.
Cykoria od Ciebie przyjęła i była śliczną ozdoba mojego ogrodu. Oto ona.
Z makami gorzej, bo mi się pomieszały nazwy, ale kwitły ślicznie.
Marysiu - Michalska 
jak tylko się dorwę do kompa, to jestem na naszym forum iii szukam zwiastunów wiosny.
Zyciu - Zyta 
to zdjęcie z ubiegłego roku, ale ponoć już tak jest, eM tak mówi.
Danusiu - danutab 
ja też w przyszłym tygodniu wybieram się na działeczkę i wygląda, że ostro będę się musiała ruszyć z kopyta, hihihi ... zaległości straszne.