Jadziu fajnie móc liczyć na pomoc dzieci w różnych sytuacjach...... a nawet jak kawałek paluch będzie widać, to też nic
Marylu dziękuję za cieplutkie słowa

Cieszę się, ze podobają Ci się wianuszki

U mnie dziś spory mrozik był nocą, więc taka gruba śniegowa kołdra bardzo roślinkom się przyda

Dziś podobnie jak wczoraj piękny słoneczny dzień i mimo dużej ilości śniegu i mrozu, aż pachnie wiosną
Aniu dziękuję Ci bardzo za miłe słowa

Ja również mam duży sentyment do ozdób wykonanych ręcznie, nie bez znaczenia jest to że są niepowtarzalne.....
Moniś dziękuję

Zaglądałam do Ciebie w oczekiwaniu na wianuszek, ale jeszcze nie ma.... mam nadzieje, ze pokażesz, jestem pewna, że będzie piękny , śliczne elementy na niego zebrałaś
Justynko dziękuję

Właśnie to mnie ujmuje w rękodziele, że nie ma 2 takich samych rzeczy.... każda jest niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju
Dorotko, więc jak wianuszek wiklinowy, to nie trzeba go niczym owijać, dekoracje można naklejać bezpośrednio na niego

Jajeczka jak najbardziej wskazane

może masz jakieś suszki, kwiaty, nasienniki, trawy, owocostany roślin??? Sizal, rafia, wełna drzewna, czy juta też pięknie się komponują na wianuszkach. Jeśli chcesz bardziej kolorowy wianuszek to warto dołączyć troszkę kwiatów z materiału, kokardek

Wszystko zależy w jakim stylu ma być dekoracja. Czy całkowicie naturalna, wtedy warto też dodać dekoracyjnych pociętych patyczków, kory, mchu, czy typowo wiosenna, kolorowa, wtedy kwiatuszki z materiału, kokardki, filcowe motylki, kwiatuszki, piórka, itd, itp

Jak już cały materiał zgromadzony, wtedy po prostu wymyślasz kompozycje z tych materiałów i naklejasz je na wianuszek