alunia
Dzięki
kubasia
Po prostu nie oparłam się ich pięknu
Krzysia
Masz rację, jak szaleć, to szaleć, tylko ile można i kiedy trzeba powiedzieć dość...
AleksandraBdg
Tak, to prawie szaleństwo, kiedy wybierasz przez pół godziny najładniejsze kwiatki - według ciebie - było tego chyba z 30 sztuk, potem idziesz do kasy, okazuje się, że jesteś pierwsza, która akurat te kwiatki kupuje - nie były jeszcze wprowadzone do czytnika, Pani mi wydała je bez paragonu, a potem polowanie za odpowiednim pudełkiem, bo byłam na pieszki w sklepie, więc trzeba je było zabezpieczyć przed zimnem, wiatrem i deszczem, dopadłam magazynu i tam ujrzałam odpowiedni rozmiar kartonu z Huggiesami, nikogo nie było, więc szukam kogoś ze sprzedawców i przy drugim podejściu, zlitowano się nade mną, wypakowała Pani pieluchy i w końcu mogłam zapakować moje ślicznotki do do kartonu i pędem do domu...
Filigranowa27
Większość z nas ma takie kwiaty z historią i zapisane w pamięci...i to jest to...
kohleria
To prawda, bardzo często Asparagusy rosły po prostu w ogrodzie i rosły pięknie...
O Gessler, to szkoda gadać, jak byliśmy z dziećmi w Wa-wie, to poszliśmy z ciekawości do jednej z jej restauracji, tam przy Zamku Królewskim, nic nadzwyczajnego...żadna rewelacja...rozreklamowana i tyle...
A to , co zrobiła z paprotkami, totalna porażka...
hen_s
Tak piękne są i teraz będę musiała, co najmniej - utrzymać, to piękno, bo szkoda byłoby je zagładzić...trzeba będzie znaleźć odpowiednie miejsce i doglądać...
Kama86
szaleństwo...ciekawe czy już to leczyć, czy dać sobie spokój, jedyne skuteczne lekarstwo - brak funduszy, niestety w skrajnych przypadkach przeradza się w "kleptomanie kwiatową"

i tu jest już ryzyko, że ktoś cię w końcu wyczai i będzie