Widziałam na zdjęciach wnętrze Twojej szklarni , wyglądala w środku fantastycznie

Też mi się tak marzy .
Zastanawam się czy wyłożyć ją jedną częścią agrotkaniny 3×8 , czy użyć dwóch czy trzech węższych pasów .
Czym robiłaś otwory dla roślin?
Coś doradzę w tym temacie.ewikk77 pisze:... Denerwuje mnie jak "nitki" agrotkaniny ciągną się w miejscach przecięcia...
Kiedys Kozula wstawila fotke ze swoich tuneli i rzedy miala wylozone gruba biala wloknina (nie agrotkanina), w szklarniach i tunelach jest bardzo goraco gdy jest slonce, czarny kolor podniesie jeszcze bardziej temperature. W gruncie to nie ma az takiego znaczenia, a w szklarni, czy w tunelu jak najbardziej.besia pisze: że agrotkaninę moża kupić w różnych kolorach .
Poradźcie w jakim kolorze kupić do szklarni pod pomidory . Czarnym , brązowym czy zielonym ?
Ekopom, nie taniej wyszłaby folia ściółkująca ?ekopom pisze:Tak rozpisujecie się o agrowłókninie, że dzisiaj już zakupiłem o gramaturze 50 i szerokości 160cm dwie rolki o długości po 500m. Zapłaciłem za nie 945zł i wystarczy mi na wyścielenie prawie 4 tuneli o długości 30m i szerokości 12m.