Przejrzałam cały wątek - bardzo ładne masz kolekcje i fikusów, i gruboszków, i fiołków
 Przejrzałam cały wątek - bardzo ładne masz kolekcje i fikusów, i gruboszków, i fiołków  pozostałe roślinki też ładne i zdrowe
 pozostałe roślinki też ładne i zdrowe  A jak się mają storczyki? Zdołałaś je wyleczyć?
 A jak się mają storczyki? Zdołałaś je wyleczyć?
 Przejrzałam cały wątek - bardzo ładne masz kolekcje i fikusów, i gruboszków, i fiołków
 Przejrzałam cały wątek - bardzo ładne masz kolekcje i fikusów, i gruboszków, i fiołków  pozostałe roślinki też ładne i zdrowe
 pozostałe roślinki też ładne i zdrowe  A jak się mają storczyki? Zdołałaś je wyleczyć?
 A jak się mają storczyki? Zdołałaś je wyleczyć? Te Twoje fiołeczki ślicznie kwitną
  Te Twoje fiołeczki ślicznie kwitną 

Kwiatuszki na razie rosną powoli, ale na pewno odwdzięczą się pięknymi kwitnieniami za okazaną troskę
 Kwiatuszki na razie rosną powoli, ale na pewno odwdzięczą się pięknymi kwitnieniami za okazaną troskę 

Moja chrzestna obdarowała mnie i mamę 12 fiołkami i 7 listkami innych odmian
 Moja chrzestna obdarowała mnie i mamę 12 fiołkami i 7 listkami innych odmian   Oby mi miejsca starczyło:P
 Oby mi miejsca starczyło:P

Mam nadzieję że wszystkie listki przeżyją i też będziesz mieć takie kwiatuszki
 Mam nadzieję że wszystkie listki przeżyją i też będziesz mieć takie kwiatuszki 

Teraz tylko trzymać kciuki za wszystkie maluszki
 Teraz tylko trzymać kciuki za wszystkie maluszki