Iwonka, wiosennie to będzie w weekend bo przyjeżdża Pani P i będziemy wyznaczać rabaty
Mirka, pewnie nie możesz się doczekać kiedy wodę włączą na działeczce, prawda? Miałam działkę i pamiętam, że kawka z termosu wypita na tarasie też cieszy
Aniu, masz racje, że człowiek z kimś ma kontakt via internet a nie wie jak ta druga osoba może wyglądać. Teraz już wiesz
Kaziu, czekam na Twój wątek, chociaż jeden

Robisz ładne zdjęcia i widzę, że będzie ciekawie.
Madziu pochwalę się- kompozycję robiłam ja. Koczek jest wygodny, lubię mieć spięte włosy, żeby mi nic po twarzy nie śmigało
Aga, tak jakoś mnie naszło żeby to zdjęcie zrobić żeby pokazać Wam jak się z siebie pośmiałam
Ilonka, te wazony mam od listopada a teraz już koniec zakupów do domu- sezon wydatków ogrodowych sie zaczął

Zwłaszcza,że dostaje od koleżanki Ilonki pw z ofertami ogrodowymi z różnych stron www
A tulipany faktycznie długo rosną. Masz racje będą na Dzień Kobiet
Jagna, witam

No wiesz, ja mam
tylko 4 koty
anushka już pisałam, że totek jest przereklamowany

Grałam 5 razy i nic - foch
A tak serio, to masz racje, że strasznie dużo kasy zakopujemy w piachu. Ale mam zamiar rozłożyć to na lata, bo inaczej to chyba rozłożyłabym się ja sama i wkopała w ten piach
Monika, ciesze sie, ze zajrzałaś
Pat ciesze się, że pomimo uszczerbku na zdrowiu zajrzałaś do mnie. Co do "anturażu" kwiatowego, to wiesz, jest takie powiedzenie:
"Każda wariatka ma w głowie kwiatka"
Murek i brzozy, to też mój pomysł, ciesze się, że przypadł Ci do gustu.
Właściwie wszystkie elementy projektu są moim pomysłem a Pani P ujęła to w fachowy program, powyliczała odległości i inne takie techniczne sprawy. I na tym mi zależało, żeby pomysły ująć w profesjonalny sposób w całość. Mam nadzieje, ze się udało. Jestem zadowolona z tego, że poprosiłam profesjonalistę o pomoc
Jak już kiedyś pisałam lata doświadczeń i wiedza profesjonalisty na etapie planowania są niezbędne, żeby w przyszłości uniknąć wielu pracochłonnych i kosztownych błędów
A projekt jest jak widać inspirowany i stanie się zlepkiem kilkunastu ogrodów z FO
Mam nadzieję...
Dla przypomnienia, projekt nie obejmuje roślin i tutaj będę Was męczyć o pomoc w aranżacji.