Dzień bez działki, to dzień stracony cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Dzień bez działki, to dzień stracony

Post »

Krysieńko ...witam Cię w 2013 roku życząc ...wiary , siły , zdrowia i duuuużo miłości ...a reszta musi przyjść sama ( jak o nią zadbamy ) ;:196 .
Lubię coś takiego ...http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

JAGÓDKO...za życzenia dziękuję a Marka bardzo chętnie posłucham.....to moje lata i klimaty.....
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

to co, Krysiu, koniec świętowania i bierzemy się do roboty? :wink: Jakoś nie mogę wyczytać w Twoim wątku, kiedy się przeprowadzasz...widziałam tylko, że wiosną? Będzie jakieś oficjalne odliczanie, żeby w dniu zero można było wpaść z szampanem (i opalarką albo innym użytecznym w wiejskiej siedzibie maleństwem :) )

Basiu
, widzisz Ty mnie kochasz, ja Ciebie....to co z tym ślubem będzie? :;230
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Pati u naszej Krysi to jeszcze potrwa... :wink: Jeszcze pepowine musi przeciąć z szufladą blokową, a to trauma dla niej, trzeba sie nam będzie solidnie napracować :wink: jakiś dobry sekator masz?
Za mężo-żonę jestem dla Ciebie nieco starszawa :;230 ze 20 lat pewnie ;:oj
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Będziemy nad Krysią pracować ale decyzja przyjdzie na wiosnę gdzie siać, sadzić gdzie skoncentrować prace bo w dwóch miejscach będzie bardzo trudno. Jak zacznie u siebie to szybko dojdzie do wniosku że dojazdy są bez sensu (szkoda czasu) i tak pomalutku będzie u siebie a potem to już nic tylko być szczęśliwą ;:138
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Krysiu, kupujesz już nasiona? Ja zaczełam, choć na razie nie sieję. Ale przynajmniej sobie popatrzę na torebki, to zawsze jakoś lżej czekać :D
robchem
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 31 gru 2012, o 15:30

Post »

faktycznie, dobry tytuł wątku.
Ale, czy teraz warto kupować nasiona? Czy nie bedą to zleżałe ubiegłoroczne resztki?
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

robchem...bardzo zawiły Twój znak rozpoznawczy ale miło, że jesteś........tytuł wątku już nie bardzo aktualny...nie mogę już szpagatu wykonać i nie daję rady :;230 ...nasionek jeszcze nie kupilam ale już zaczynam intensywnie myśleć....

WANDZIU...do nasionek przymierzam się przez internet...w mojej miejscowości z wyborem różnie bywa a i czasowo ostatnio źle stoję, kupując lubię sobie pooglądać, pogrzebać a na to też potrzeba czasu...spróbuję tak.....
no i zamierzam troszkę ozdobnych po wysiewać, teraz mam takie pomieszczenie które na czas remontu robiło za stołówkę a teraz będzie robiło za dom ogrodnika....

MARYSIU........zobacz co napisałam jedną liniałkę wyżej....to efekt Twojej pracy

BASIU...do przecięcia pępowiny potrzebne są bardzo ostre nożyczki....jeszcze nie kupilam....

PATI......koniec świętowania...zaczęło się tynkowanie w piwnicy, szykuję komórkę....co niektórzy urządzają sobie podśmiechujki że dla siebie........
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krysiu może poczekaj ja zrobiłam porządek w moich nasionach jutro zrobię spis w pliku i wyślę Ci może coś sobie upatrzysz.
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Gadanie takie :D ja wiem że sobie poradzisz... a oglądać się za siebie nie ma co :)
Po urodzeniu pierwszego dziecka całe trzy miesiące spędziłam w bloku.... KOSZMAR. Współczuję tym, którzy muszą mieszkać w tych ciasnych klitkach przy prawie zerowej prywatności...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Aaaaa...Ty nawet piwnicę masz tynkowaną? to ja przepraszam, to za eleganckie progi dla mnie, posiadaczki chałupy z tynkiem odpadającym płatami w pomieszczeniach reprezentacyjnych :D A komórkę szykuj na przechowywanie kwiatów w zimie, a nie daj się wykolegować z salonów :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Salon salonem, a piwniczka i tak będzie najważniejsza bo tam jej pupilki będą przecież całą swoją miłość z działki przerzuci na ogród. Już pisze, że temat wątku nieaktualny! Następny będzie już ogrodowy przydomowy ciekawa jestem jaki?
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Krysiu, ja już przez internet nasionek nie kupuję, bo zawsze, ze skąpstwa, kupowałam więcej niż trzeba. No wiesz, żeby koszty przesyłki zniwelować. No i zresztą mam sklepów wokół sporo, a więc sobie wybieram. Choć nie wszystko mogę dostać, bo akurat poszukuję kilku kwiatków i w żadnym markecie jeszcze ich nie widziałam. A w necie są...
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

....oj boziu dziewczyny ...że tak mnie też gnają do roboty...Wy już się nagadałyście a ja dopiero zaczynam....
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Krysiu wiesz że na tym forum to nie można odpoczywać :)
a po cichu Ci powiem że bardzo i to bardzo rozumiem Ciebie że Ci jest tak trudno pożegnać się z działęczką bo masz taką ślicznie dopieszczoną ..ale teraz możesz dać upust swoim umiejętnościom , poprzesadzać to co możesz i zapewne stworzysz znowu swój piękny raj... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”