a moja brzoskwinka chyba zrzuci kwiaty Nie dość, że jej się pędy w podróży połamały i mało co zostało to jeszcze takie skulone Szkoda, że nie nacieszę nią oczu, ale może dosć szybko wypuści jakieś odgałęzienie
tak sie niestety czesto zdarza,przezywaja szok w podrozy i tak reaguja.moj buddha tez pzwnie paczki pozrzuca choc tak na niego czekalam.ale otem jak sie juz u nas dostosuja do nowych warunkow zobaczysz jak nam sie ladnie odwdziecza
A one nadają się tylko do roślin bez podłoża? Czy można do nich nasypać kory i trzymać inne storczyki? Pewnie trzeba by wywiercić dziurki, co nie? Bardzo ładne, takie egzotyczne
mozna do nich wlozyc storczyki w doniczkach.widzialam tez ze bylo podloze nasypane do srodka a dziurek nie trzeba robic bo one maja przerwy wiec przeplyw powietrza jest ,sa zrobione z kokosow chyba ,w kazdym razie swietne
Ja widziałem na giełdzie towarowej "Elizówka" w przedziale z kwiatami, cała skrzynia z takimi właśnie łupinami. actuspowiem szczerze że moja stała pusta na szafce, ale dzięki Tobie wiem do czego ją przeznaczę