5 lat to sporo, dlatego hortensja wydaje się taka duża-jest duża Pięknie pomyślana i utrzymana rabatka ziołowa
Okropnie dziś wieje, a muszę wyjść z domu. Już mi zimno
Zawsze lubię zaglądać do nowych wątków i tym razem przeczucie mnie nie myliło , śliczna działka i ile ciekawych roślin A już Kalina , Hortensje i Tamaryszek podbiły moje serce - mam je u siebie ale to jeszcze młodziaki i trochę przyjdzie mi poczekać na efekty jak u Ciebie
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Witaj!!
No,no,,,,ładny masz ten swój ogródek,,,i te roślinki,,,,Wszystko taie wypielgnowane,dopieszczone,,,
,SUPER!!! podoba mi się
--------------------------------------
pozdrawiam
Ania
Rzeczywiście wszystko ładnie współgra w tym kolorowym gąszczu Tamaryszek przyciąga wzrok nieodmiennie
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Dopiero dzisiaj odkryłam w stopce link do Twojego/Waszego ogrodu Obejrzałam i przeczytałam wszystko - ogród cudny, tak zadbany...lekko się podłamałam (no ale szybko sobie zracjonalizowałam, że gdybym miała 6 a to też by tak było a przy naszych 40 a jest nieco trudniej...).
Też zwróciłam uwagę na aksamitki przy drzewach owocowych i oczywiście zaraz zawołałam M-a do monitora (bo to on rządzi sadem), popatrzył i powiedział: "a bo ja wiem, czy to mi się tak bardzo podoba..." , ale kiedy wspomniałam o właściwościach odstraszających szkodniki, to zmienił zdanie
Zbyszku pokazałeś ładne widoczki z działki,kociak przesłodki ja ma dachowce marzył mi się pers ale by musiał siedzieć cały czas w domu a przy moim otwartym balkonie to by było niemożliwe i bała bym się że mi gdzieś zginie. Pozdrawiam i zapraszam do mojego wątku.
O! Ja Cię pazdrawliaju! Jak Ty masz pięknie i bujnie Nie do wiary, że to tylko 6 arów! No a ta Lawenda o bursztynowych włosach przeurocza! Aleś szczęściarz! Pięknie Będę podglądać