kubasia pisze:Jesień też jest ładnaPiękne wrzosy Paulinko
To prawda, chyba żadna inna roślina nie ma takiej palety barw na sobieAleksandraBdg pisze:Pokrzywka prezentuje niesamowite połączenie kolorówŚliczna jest
Witajkamika pisze:Witajja mam posadzone koleusy na rabacie w ogrodzie i pięknie rosną. Dopiero w tym roku w ogóle zorientowałam się, że one kwitną. Ciekawie to wygląda-czerwone liście i niebieskie kwiaty.
kamika pisze:Ja obcinam właśnie, bo kolorystycznie nie pasuje ten niebieski do innych roślin na rabacie.
Traktuję je jako jednoroczne i corocznie wysiewam, a ty jak robisz z nimi ?
Robiłam porządki w domu i stwierdziłam, że będzie jak ulałtesia39 pisze:Wrzosy dostały fajną miejscówkę u Ciebie
U mnie koleusy są tylko dwa-te ze zdjęciaNiunia1981 pisze:Paulinko u mnie też na balkonie zostały tylko koleuski (za to chyba z 15 różnych), fuksje i pelargonie. Plus kilka niekwitnących lub nowych nabytków. Jesień idzie
![]()
Już muszę się ogarnąć i poplanować z czego zrobić szczepki a co przechować w całości bo miejsca to będzie potrzeba sporo na zimowanie
Dziękuję w imieniu anturiumkubasia pisze:Brawa dla anturiumSiostra wiedziała, że farbowany, bo mam koleżankę, która uparcie twierdzi, że jej kaktus ma niebieskie kolce
wypisz, wymaluj jak ten wrzos