-- 14 mar 2013, o 13:29 --
Iwonka Stargard Szczeciński

Oboje odkładamy na odległą przyszłość, ma stwierdzoną przepukline między kręgami ale trafiliśmy do lekarza który jest chiropatą i raz na kilka lat "ustawia" mu kręgosłup , jak na razie na tyle to pomaga że obywa się bez dodatkowego leczenia , powinien tylko na siebie uważać -no ale wytłumacz to !! z facetami gorzej niż z dziećmi, a jak boli to zdążył się przekonać , tak go chwyciło że z łóżka nie mógł wstać , próbowaliśmy wszystkiego ,leki,zastrzyki,prywatne masaże,pływanie ...nic nie pomagało dopiero ten lekarz ,więc i ja jestem dobrej myśli ze jak mój M będzie miał trochę oleju w głowie i będzie nadal stosował sie do zaleceń to może skalpel go ominiecolli28 pisze:DziękujeNo to zdrówka i dla twojego mężulka wiesz mój M uległ wypadkowi w ubiegłym roku w kwietniu p tym wypadku zrobili mu tomograf kręgosłupa okazało się że jedynym ratunkiem dla niego jest tylko i wyłącznie operacja!!! a Chłopina mój 33 lata dopiero ma i wsciku dostaje bo nic nie może robić ani siedzieć tylko leży już 3tygodnie wstaje jedynie do najpotrzebniejszych rzeczy ale ta operacja ma przynieść rezultaty bo wył do księżyca tak g bolało
(NEURO CHIRURG KTÓRY OPEROWAŁ MOJEGO m ROBIŁ TAKIE OPERACJE NASZYM ZNAJOMYCH 4 OSOBOM więc widzieliśmy rezultaty po czasie latają jak pszczółki a mieli poważniejsze urazy tez po wypadkowe i nie tylko ale czas wszystko pokaże .Jesteśmy dobrej myśli
![]()
Dorotko a twój m boi się operacji czy po prostu odkłada to na później? co jemu się dzieje?
A może jakieś niskie liliowce, albo jakieś cebulowe, krokusy, tulipanycolli28 pisze:A teraz mam takie pytanko co mogła bym wsadzić między bukszpanem na alejce chodzi mi o jakieś niskie kwiaty Alejka o której wspominałam wcześniej ma 15 m długości i po całości chce wsadzić bukszpany w odległościach a pomiędzy nimi malutkie widoczne kwiaty żeby to było ładnie widziałam już taka kompozycje na fotce w necie ale nic tam nie było napisane co to jest