Misiu ja mam ten problem ,że kocham wszystkie kwiaty a teraz tyle nowych odmian się pojawia i krzewów i ja od razu chciałabym to mieć więc robi się busz , w ubiegłym roku Dalie mi oszalały niektóre urosły ponad 1,70 ,posadzone były wzdłuż ścieżki po obu stronach , jak szłam były o wiele wyższe ode mnie i zaczepiały mnie kwiatami ,ja to uwielbiam
Simbi z obstawą mówisz

, no to by nie było dobrze , M się wkurzył bo mu powędrował do nowo posadzonych drzewek owocowych i ma go potraktować świecami dymnymi
ewa w u mnie lało przez dwa dni a dziś siąpi i wieje , nie wiem co się dzieje z tą pogodą , strasznie

dziś mam dostać paczkę z nowymi nabytkami i jak je wsadzić

wszystko się zatrzymało ,tylko chwasty rosną
rosiowa witaj

, faktycznie możliwości są duże ale to wymaga czasu i nakładów finansowych bo rodzice mocno zaniedbali wszystko , ale to frajda urządzać tak od początku , oby tylko zdrówko dopisało

Zoran wymiziany , on to uwielbia

Śledzie muszę wypróbować ale sama bo M toby zaraz sam zjadł
Izo Te Śliwy są bardzo stare , nawet rodzą ale się już wydziczają , są do usunięcia ale muszę coś posadzić ,żeby w miarę szybko rosło bo to jedyne miejsce na podwórku ,gdzie jest cień , to jest taki zaułek z Bzem ,tam mam latem ławeczkę ,stolik no i rosną cienioluby , Rodki i inne . Posadziłam z tyłu za Śliwami Żłotokap , Perukowce i Tamaryszki ale oprócz Złotokapu ,reszta marnie rośnie i jak na razie cienia nie da

w dodatku moje podwórko jest na górce i prawie całe od południowej strony no i jak teraz wytnę te Śliwy to będzie patelnia