Mój ogród - RoksiSK

Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Agnieszko :P Gratuluję pięknego ogrodu masz naprawdę dużo miejsca i móżesz posadzić wiele roślinek
a łubin marzenie sama chciałabym miec podobny .Jak byłam mała to zawsze zrywałam go u babci ... ach miło tak powspominac Bedę zaglądać cześciej ;:2 Pozdrawiam

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Witaj Agnieszko
Widzę, że masz wiele nowych okazów po wyjeździe na zakupy, masz oko do pięknych roślin widzę, że wzbogaciłaś się jeżeli się nie mylę o werbeny, cynie, stokrotki (taką różowo- białą też mam) i chyba też dalie.
A te kolorowe róże są przepiękne, jak moje wykwitną też się pochwalę, choć mam tylko czerwone.
A co do zagadki, to zgaduję, ale podkreślając, że nie jestem znawcą i może być kompromitacja. Wydaje mi sie , że to irysy bo jak nie to
.
Pozdrawiam, miło wpaść do Ciebie

Widzę, że masz wiele nowych okazów po wyjeździe na zakupy, masz oko do pięknych roślin widzę, że wzbogaciłaś się jeżeli się nie mylę o werbeny, cynie, stokrotki (taką różowo- białą też mam) i chyba też dalie.
A te kolorowe róże są przepiękne, jak moje wykwitną też się pochwalę, choć mam tylko czerwone.
A co do zagadki, to zgaduję, ale podkreślając, że nie jestem znawcą i może być kompromitacja. Wydaje mi sie , że to irysy bo jak nie to

Pozdrawiam, miło wpaść do Ciebie