Fuksje szaleją

-- piątek, 6 lipca 2012, 18:22 --

Tytoń...

Dziękuje kochana mojaNiunia1981 pisze:Maju ale dałaś po oczach![]()
Fuksje rewelkasurfinie i begonie też, ale te fuksje to wprost cudo
Monisu, dziękuje kochanaNiunia1981 pisze:Uwielbiam twoją werandę kochana i będę cały czas zaglądać![]()
A twoje fuksje mnie zachwycają cały czas
Marla54 pisze:Przypadkiem trafiłam na twoją werande, i sobie zapisuję ... cobyś mi nie zginęła. Teraz wracam na pierwszą stronę, póżniej pewnie będę miała miliony pytań. Planuję budowę podobnej (jeszcze w tym roku) - własnymi siłami więc idę się pozachwycać. Pozdrawiam.
Witaj Dorotkodoromichu pisze:Ale pieknosci -fuksje i surfinie - u mnie wszystko klapniete do ulewach
Hej MarylkaMarla54 pisze:Dzięki Majka za miłe przyjęcie w twoich progach, pospacerowałam sobie po twojej werandzie i bardzo dobrze się tam czułam. Mam pierwsze pytanie do ciebie, a mianowicie czym przykryliście dach i jakie są jej wymiary w podstawie? Ja jestem na etapie projektowania swojej werandy. Pozdrawiam.
![]()
![]()
Witaj Monisiumeandrzejew pisze:Maju, cichaczem podglądałam Twój wątek. Wszystkie kwiatki masz przepiękne, pochwalę natomiast fuksje (bo ostatnio na nie zachorowałam), tytoń (mam 3 sztuki z samodzielnego wysiewu, ale jeszcze nie kwitną). Dojrzałam, że masz komarzycę, czy ta roślina rzeczywiście odstrasza komary (czy to tylko taki chwyt marketingowy)? Pytam o nią, bo poszukuję rośliny, która odstraszy te brzęczące paskudy.