Kochani już wstawiłam wodę-zaraz będzie dla wszystkich.Sławku ja ogrodnikiem z zawodu to już jestem ale nigdy nie miałam zbytnio czasu na swoją działkę bo zawsze ogrody klientów...Teraz zacznę szaleć-za parę dni będę miała aparat to polecę choćby w papuciach na działkę i tam będę to wiosnę focić A teraz Drodzy Goście idziemy na program
Małgoś , ja też myślę , że tydzień z opadniętą koparą będę chodził po pierwszych fotkach. Pilna i pojętna uczennica z Marzenki i jak zawodowo odstawi swój ogród , tak będzie. Ma przecież tyle praktyki, jak połączy z teoria , bój się narodzie.
Słuchajcie Wy to się lepiej nie nastawiajcie bo ja mam sajgon totalny na rabatach-muszę to powiedzieć bo jak wstawię fotki to mi zawału podostajecie .W szkole byłam i jestem nie pocieszona-nie wiem czy nie zamkną kierunku...Moje gardlło w strzępach...Liczę dziś na pogodę długoterminową-mam nadzieję,że to mi pozwoli jakoś zaplanować prace w ogrodzie bo jak na razie to byłam na działce raptem dwa razy...
Wszystko zamykają , do czego to doprowadzi. Znowu fundusze obcięli Ja także liczę , że prognoza sprzed chwili sprawdzi się. Jutro bez opadów, wybieram się popracować.