Jadziu, ona tak ma przy przekwitaniu. A tak to jest łososiowa. Nie wiem co ona za jedna. Ja do mnie wchodziśz, to zaraz po lewej 1 róża. Mnie się bardzo podoba, bo cudownie pachnie. Aniu, dla dwunożnych też mam , ale nie dla wszystkich!! Dzięki Ewuś i wzajemnie!! Gosia, wiesz jak Ci ładnie z tymi kijkami!!!!
Witam
Przeczytałam u Różanki, że mieszkałaś 4 lata w Toruniu to zaraz wpadłam się zaanonsować w Twoim wąteczku ! Ja urodzona Torunianka !!
Jutro przy kawie spokojnie sobie przejrzę Twoje wątki a teraz pozdrawiam cieplutko
Co za cudne zdjęcia! Juz się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć to wszystko w realu!
Ale z tym optymizmem Tosiu chyba lekko przesadzasz ;)
Zima pszyszła dość późno, z mrozem długo się ociągała, to i odchodzić pewnie szybko nie będzie chciała
Tylko nie krzycz! Do każdej beczki miodu trzeba trochę dziegciu dodać ;)
Zapomniałabym: wszak właśnie zostałaś udekorowana! Gratuluję
Tosieńko...nie wiem jak to możliwe ,ale dopiero teraz odkryłam Twój nowy wątek...a przychodzę ,aby Ci pogratulować wielkiego serducha...Witaj w grupie...
Ciekawa jestem ,czy została Ci choć mała sadzonka tego wysokiego niebieskiego astra...którego ...swego czasu chciałaś wykopać... Jakby ,co to biorę...
Przez jaki program wklejałaś zdjęcia?
Iza, nie zadzieraj ze mną odnośnie wiosny!!!! Będzie za 31 dni i basta!!! Jeszcze bedzie parę dni mrozu i sniegu pod koniec lutego, ale to pikuś!!! Nie mogę się doczekać Twojej wizyty. Wreszcie będę znała swoje wszystkie róże!! Neluś, gratuluję też serducha. Dla Ciebie wszystko. Mam go wkopanego w 3 miejscach. Najbardziej wyrośniętego będziesz miałą. Fotki mam w opłacanym fotosiku i szlag mnie trafia, jak znikają. Napisałam do nich, bo może przeholowałam z ilością. Ale za tymi niewidocznymi znów są wklejone i nie zniknęły.
Cieszę się z astra ,wiedziałam ,że u Ciebie jak w banku... Ja musiałam się ostatnio zalogować na Imageshack,aby wklejać zdjęcia...Gdy osiągnę 500 fotek w albumie ,muszę płacić...niewielka kwota ,ale jak ją uiścić... Będę potem nad tym myśleć...